Lassan 4 hónapos és alig alszik, sokat sír, nem bírom már, ez normális, vagy kitől kérjek még segítséget?
Megfordult egy kicsit a rendszer nála, érthető hogy kikészültél az is. Próbáld meg hogy nem veszed fel este ha sír, csak mikor szopiztatod. Feküdj mellé, simogasd, hallja a hangod, suttogásod, nyugtatgatásod.
Viszont a legtöbbet az segítene rajtatok, ha van segítség pl bármely nagymama, párszor 1-2órát felügyelhetnének rá, míg te szusszansz egyet 1-1 délután.
Nálunk a második gyerek ébredt 1-2 óránként olyan fél éves koráig, de még 2-3 éves koráig 4-5x kelt éjszaka (és akkor már nappal sem aludt). Olyan 3 hós korában adtam fel, hogy folyton visszarakjam a kiságyba, mert nem bírta a derekam. Így köztünk aludt, és kb. önkiszolgált, én meg sokszor már akkor visszaaludtam, amikor még cicizett. Nagyon sokat számított akkor még plusz fél óra alvás is nekem, így folyton szédültem napközben meg összekevertem a szavakat.
Ja és az első gyerek simán aludt a kiságyában 3 hós korától este 7-től reggel 5-6-ig, szóval nem ere számítottam, és vele még azt hittem, milyen ügyes vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!