Van rajtam kivul olyan anyuka, aki meg nem csinalt programot vagy ment el valahova a baba nelkul?
Az en babám ma egy hónapos. Már vigyázott ra anyukam is fel napot, mikor csecsemő elsősegély tanfolyamon voltunk, illetve mikor nalunk volt és leszaladtam a patikába (ez nem tudom, programnak minősül e, de nekem felért egy kirandulassal az egyhetes kórház után). Illetve a heten anyósom vigyázott rá amíg vásároltam. Aztan nála maradt, mikor hazaértem akkor is. Mondjuk a szomszédunk, szóval mondta majd hív ha kellek. Addig kitakaritottam. En megkattannék, ha sehova nem mehetnek nélküle. Nagyon szeretem, ne érts félre , de heti egyszer igenis szükségem van arra, hogy valamit gyerek nélkül csináljak.
De ha neked erre nincs igényed, az szerintem nem baj. Az a baj, ha valakinek lenne igénye menni de nem tud, mert nincs kire hagynia a gyereket. Az egyenes út a depresszióba.
Épp 7 hónapos volt mikor először napközben elmentem egyedül programozni. Legközelebb 11 hósan. Onnan volt több alkalom pár órára, mert suliba járok.
Férjemmel 2x voltunk az elmúlt 17 hónapban kettesben, egyszer a 10. Évfordulón egy egész napot a másik egy mozi. De ez már egy év után volt.
Ember függő. A nővérem kb a gyereke 3 éves koráig nem ment egyedül sehova. Nem igényelte.
Én kb 6 hónapos kora óta hagyom 2 hetente pár órára a nagyiknál, hogy valamit el tudják nyugodtan intézni. Bank, bevásárlás, ruha, cipő vásárlás, barátnőzés. De ezek nap közbeni programok, estére mindig velem van és én altatom. Most 20 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!