Egy hetes babám 20,30 grammokat szopik. Ez elég?
15:21-es vagyok, egy egészséges baba ilyenkor még ösztönből tudja, hogy mire van szüksége és sírással jelzi, ha azt nem kapja meg.
Az én babám is kevesebbet eszik, már az eleje óta, de szépen fejlődik. 6 hós lesz már.
De egy ilyen pici babánál, mitn a Tied, ha bizonytalan vagy, inkább a gyerekorvossal beszéld meg.
Egyébként van elég tejed? Marad még szopi után? Fejsz is?
Egy hetes babát még egyáltalán nem baj méregetni. Én is pont az egy hetes babámmal bizonytalanodtam el, hogy eszik-e eleget, nem sírt, kiegyensúlyozott volt, aludt, nyugodt volt, pont ez volt a baj. Anniyra besárgult, hogy csak aludt volna egész nap és egy hetesen fél kilóval kevesebb volt, mint a szülestési súlya. A kórházban erre nem figyelmeztetnek, simán hazaküldtek minket.
Utána elkezdtem "tömni", nem hagytam belealduni az evésbe. Két hét múlva már sose mértem, de sajnálom, hogy nem mértem többet az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!