Milyen volt az elso repuloutatok 3-4 honapos babatokkal? Szoptattatok fel es leszallaskor?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 14:26
1/3 anonim válasza:
4,5 hónapos volt a kisfiam, mikor először repültünk vele. Fel- és leszálláskor is megszoptattam, sőt egyszer a tranzitban is, mert várni kellett a csatlakozásra, félrevonultam egy üres sarokba. Jól viselte, majdnem végig aludt. Amikor ébren volt, sétálgattunk vele.
2/3 anonim válasza:
Szia! 4 hós volt a lányom, mikor repültünk, igaz csak 2 órás volt az út. Nem szoptattam csak azért mert fel-, leszálltunk, de egyszer az úton igen. Amúgy egész jól elvolt, szinte végigaludta az utat. Ha amiatt gondolsz a szoptatásra, hogy a füle ne duguljon be, én azt olvastam, hogy ez 2-3 éves korig nem probléma nekik! Jó utat!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem majndem 3 honapos volt a kislanyom amikor Madridbol a Dominikai koztarsasagba utaztunk, ami ugye kb 9 oras ut. Picurka pont fel es leszallaskor volt ehes, oda es vissza is. Amugy nagyon jol viselte, hatalmasat aludt. Odafele egyszer ebredt enni, visszafele eszre se vette hogy mar 8 oraja nem evett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!