Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy bírjátok egész nap a...

Hogy bírjátok egész nap a mászó babátok utáni járkálást?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
én egyszerüen imádtam ezt az időszakot,mindennek 20 szor álltam neki,de nagyon élveztem hogy mászik,halad,küzd,nem volt járókája sem,oda jött ment ahová akart.
2010. júl. 24. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne egész nap utána járkálni?Igaz nekünk nincs nagy lakásunk,de minden veszélyes dolgot eltüntettünk,ő tudott nyugodtan mászkálni,ismerkedni,én addig vasaltam,tettem a dolgom,fél szemmel néztem őt,de nem kell mindig a nyomában lenni.Amikor elindul veszélyesebb lesz.
2010. júl. 24. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A futkosó gyerek után nehezebb...

Amíg "csak" mászott egész jól kordában lehetett tartani... :-)

2010. júl. 24. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én sem megyek folyton a babám után.

A fürdőben eltettem a mosószereket,meg a takarítós cumókat a szekrénybe..azt meg leragasztottam..mármint az ajtókat,hogy ne tudja kinyitni..,tehát oda simán beszokott menni pakolászni,mert attól függetlenül van mit! :) Ott van a pelusozója,ami alatt van egy csomó minden izgi dolog,amit imád kiszedegetni.:) Pl.: pelusok,fürdős cuccok,pelusos-pelustörlős zacsik,orrszívó,meg bevittem még más izgi dolgot is neki,amit szétdobálhat,így játszhat ott,ha akar. Meg a cipőspolcot is napi szinten legalább 3-szor lekell hogy pakolja,mert az az tán a csuda izgi..Persze olyan cipők,papucsok vannak ott,amiket nem használunk,meg oda is raktam 1-2 dobozt,meg üres palackot,hogy még izgibb legyen a dolog.. Nekünk egybe van a konyha meg a nagyszoba,tehát látom hogy mikor mit csinál,így nem kell utána rohangálnom se..:) Mivel ott van neki berendezve a játszós része is,így sokszor nem is kell semerre sem mennie,ha szétakar szórni valamit..,vagy csak simán játszani akar. :)

2010. júl. 24. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem rohantam utána!A lakásban mindenhová mehetett, hiszen ez az ő otthona!Nem kicsi a házunk , mégsem lett semmi baja!Általában úgyis oda másznak ahol anya, vagy apa van!

1-2 baki úgyis befog csúszni!A lányom egyszer az ülőgarnitúrát festette ki popsikrémmel, mert épp mosogattam, és a szobába játszott az ágyon felejtett krémmel! Na és?Nagy ügy!Kitisztítottam, ennyi!Sosem lesz önálló ha minden mozzanatát figyeljük!

2010. júl. 24. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagy házunk van, ráadásul a konyhából nem látok be minden helyiséget, és hát ha nem vele vagyok, akkor a konyhában. Ennek ellenére nem járkálok állandóan utána (9 hónapos). A konnektorokat bedugaszoltuk, a WC, fürdőszoba ajtót csukva tartom, a TV elé odatoltam egy fotelt (vezetékek miatt), kb ennyi az óvontézkedés. Nappaliban, ebédlőben, konyhában, szobában jöhet-mehet. Ha főzök vagy mosogatok, a fülem kihegyezem, és egyfolytában fülelek. Ha hallom a keze csattogását a kövön, parkettán, meg a hablatyolását, akkor tudom, hogy minden rendben. Ha hirtelen nagy csönd lesz, kipillantok, mert gyanús, hogy talált valamit. :-) Van egy 4 éves tesója, és bár nagyon ügyel, hogy ne pottyanjon le apró játék a földre, de azért sose lehet tudni.

Én is kialakítottam neki egy-egy izgalmas zugot, ahol szeret matatni. Ide természetesen olyan dolgok kerülnek, amik nem igazi játékok, mert az érdekli a legkevésbé, hanem izgis felnőtt cuccok (műanyag tálak, fa konyhalapát, régi távirányító, rég elromlott fényképezőgép, színes textildarabok, üres vagy félig telt pillepalackok...stb.)

2010. júl. 24. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobban bírtam, mint 21 hós szaladó fiam utáni szaladgálást...
2010. júl. 24. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezerszer jobb mászkálni utána ha kell szerintem, mint egész nap ölben hordozni.

4 hós "ölbenbaba" anyukája

2010. júl. 24. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!