Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan hagyta el szopis...

Hogyan hagyta el szopis babátok az éjszakai evéseket?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi,hogy egyszer csak nem kelt fel enni, vagy kevesebbet evett, és egyszer csak már azt sem? Na meg arra még, hogy ezt mennyi idősen tette meg.
2010. júl. 24. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb 2 éves korukig ébredtek éjszaka,akkor kis szopi,és aludtak tovább.Akkor már jó ideje csak 1x keltek.Aztán hipp-hopp,elkezdték átaludni az éjszakát,és azóta nem ébrednek.
2010. júl. 24. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Kb. három hónapos lehetett, amikor arra ébredtünk, hogy reggel hat óra van. Azóta nem kelt fel éjjel. Most 7,5 hónapos.
2010. júl. 24. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nagyon változó. Kislányom 2 hónapos korától 5 hós koráig átaludta az éjszakát, most egy hónapja ébred 1-2 alkalommal.Most 6 hónapos.
2010. júl. 24. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt éppen az előbb írtam le egy másik kérdéshez,de bemásolom ide is :)

Kisfiam 13 hónaposan szokott le az éjszakai cicizésről. Hosszú folyamat volt, mert eleinte 2-3 óránként szopizott éjjel is. Saját magától állt le a dologgal, mindig kevesebbszer ébredt, 10 hónaposan már csak 1x kelt éjjel 3 óra körül, aztán lassacskán ezt az időpontot tolta egyre későbbre, mire eljutottunk odáig hogy sikerült reggelig kihúzni cici nélkül. Most már csak reggel és este szopizik.

2010. júl. 24. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, kb.11 hónapos korától én nem szoptattam meg, csak inni adtam neki, azóta egyszer kel fel inni hajnalban és alszik egészen reggelig! 14 hónapos
2010. júl. 27. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Hasonlóan mint az előző, vizet kapott. De azt néha még most is kér. (18 hós múlt)

Anno többször kért cicit éjjelente, és én mindig csak egyet váltottam ki vízzel, aztán amikor már amiatt nem kelt fel, akkor megint egyet... stb.

2010. júl. 27. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:

1 éves koráig nagyon gyakran ébredt, volt hogy 20-30 percenként is, a fogzás miatt, ami nagyon megviselte, meg bezavart a mozgásfejlődés is. aztán onnantól kezdve voltak éjjelek, amikor elég jó aludt, de 16 hónapos koráig sose aludta át az éjjelt, de már nem 40x kelt, csak 2-3x. aztán 16 hós korától volt egy pár hét amikor átaludta az éjjelt, néha ébredt hajlanban, cicit kért, utána visszalaudt. aztán elkezdtek jönni a szemfogai, olyan 2-3 hete, meg a nagy meleg is bezavar, most megint többször ébred. gondolom ha kijönnek a fogai, akkor jobb lesz megint.

19 hónapos a kislányom.

2010. júl. 27. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
17,5 hónapos. Kb. 14-15 hós korától csak egyszer ébred hajnal 4-5 körül. De előfordul, hogy 2x is. Adhattam én neki a vizet vagy a teát,ivott, de utána követelte a cicit. Sírni meg nem hagyom, a lelkét is kiordította volna.Majd átalussza.
2010. júl. 27. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!