Hogyan hagyta el szopis babátok az éjszakai evéseket?
Ezt éppen az előbb írtam le egy másik kérdéshez,de bemásolom ide is :)
Kisfiam 13 hónaposan szokott le az éjszakai cicizésről. Hosszú folyamat volt, mert eleinte 2-3 óránként szopizott éjjel is. Saját magától állt le a dologgal, mindig kevesebbszer ébredt, 10 hónaposan már csak 1x kelt éjjel 3 óra körül, aztán lassacskán ezt az időpontot tolta egyre későbbre, mire eljutottunk odáig hogy sikerült reggelig kihúzni cici nélkül. Most már csak reggel és este szopizik.
Hasonlóan mint az előző, vizet kapott. De azt néha még most is kér. (18 hós múlt)
Anno többször kért cicit éjjelente, és én mindig csak egyet váltottam ki vízzel, aztán amikor már amiatt nem kelt fel, akkor megint egyet... stb.
1 éves koráig nagyon gyakran ébredt, volt hogy 20-30 percenként is, a fogzás miatt, ami nagyon megviselte, meg bezavart a mozgásfejlődés is. aztán onnantól kezdve voltak éjjelek, amikor elég jó aludt, de 16 hónapos koráig sose aludta át az éjjelt, de már nem 40x kelt, csak 2-3x. aztán 16 hós korától volt egy pár hét amikor átaludta az éjjelt, néha ébredt hajlanban, cicit kért, utána visszalaudt. aztán elkezdtek jönni a szemfogai, olyan 2-3 hete, meg a nagy meleg is bezavar, most megint többször ébred. gondolom ha kijönnek a fogai, akkor jobb lesz megint.
19 hónapos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!