Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » És ismét: szedáljuk azt a...

És ismét: szedáljuk azt a gyereket, ha nem bírunk vele?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Hihetetlen, hogy nyugtatót - legyen az homeopátiás - adnak és AJÁNLANAK egymásnak itt az anyukák. Számomra ez nagyon furcsa. A probléma okát kellene megtalálni, nem pedig elfedni azt, főleg nem ennyi idős babáknál.

2010. júl. 23. 21:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
14%

Miért kell egy gyreknek. ha feszült, homeós nyugtatót adni, tényleg ez a megoldás, szerintem nem.

Ezzal az erővel kaphatna Valeriana-t is, az is gyógynövényből van

Nem nyugtató téma, de a homeopátiához kapcsolódik:

[link]

2010. júl. 23. 22:23
 22/27 anonim ***** válasza:
72%
azert a homeo es a valerian kozott szakadeknyi kulonbseg van....
2010. júl. 23. 22:26
 23/27 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem a kérdésed provokatív jellegű. Inkább vetesd le.
2010. júl. 23. 22:29
 24/27 anonim ***** válasza:
21%

nem gondoltam volna, hogy a kérdezőt fogjátok támadni, nagyon fura...

szerintem igaza van, nagyon is! én is olvastam már olyan kérdést hogy 6 hós gyereknek sedatif pc-t adjon e az anyuka mert nyugtalan a baba. Én írtam is, hogy szerintem ne, mivel - és ebben is egyetértek a kérdezővel - a problémát nem oldja meg. Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy egy csecsemőnek nyugtatót adjunk. Tudom hogy homeós, de akkor is.

2010. júl. 23. 23:18
 25/27 anonim ***** válasza:
17%

Engem sem a kerdes inkabb egy-ket valasz haboritott fel!

Nem a fogzasrol van szo, amit szerencsetlen kerdezö ki is hangsulyozott, hanem arrol amikor egyes anyukak mert sir a gyerek futnak ide-oda valami csodaszerert ahelyett hogy kideriteni miert sir a baba. A legegyszerübbek: szaros, pisis, ehes, almos,faj a hasa, unatkozik, tul sok inger eri, szemebe süt a nap stb... Ha egy gyerek föleg egy csecsemö sir annak oka van!! Es erre az a megoldas hogy megkeresem az okot es megszüntetem, nem a tünetet kezelem:S

En is hasznaltam viburcol kupot 2X fogzas alatt, nekünk bevalt, de ezen kivül semmit nem adtam neki, csak kideritettem mi abaj, mi nem tetszik a csöppnek.

2010. júl. 23. 23:26
 26/27 anonim ***** válasza:
81%

miért, ha megkeresem az okot, hogy: azért nem alszik, mert túl sok inger érte napközben. akkor mi a teendő? lehet mondani, hogy na akkor ingerszegényebb kötrnyezet kell. de. vannak olyan babák, akiknek alapból lassabban érik az idegrendszere, tehát egy teljesen átlagos nap semmi hóka mókával is túlterheli az idegrendszerüket. ilyenkor nem lehet annyira ingerszegény környezetet tmreteni, ami már jó, mert akkor ülhetnénk otthon egész nap. ha egy homeós szer segíti a baba immunrendszerét, idegrendszerét, hogy jobban feldolgozza az ingert, az miért baj? teljesen természetes szer, egyesek szerint még hatóanyag sincs benne, annyira fel van higítva....

szóval vannak ilyen babák, akik akkor is nyűglődnek, ha épp semmi bajuk sem kéne hogy legyen. csak sajnos ez csak annak világos, akinek pont ilyen babája van, mint pl nekem. amúgy türelemmel az ilyen babák is lecsillpaulnak,amikor beérik az idegrendszerük. na nem 2 nap alatt. hosszú hónapok kérdése csupán, na meg az anyai idegrendszer tropára menetele. :)

gyógypedagógus anyuka

2010. júl. 24. 11:27
 27/27 anonim ***** válasza:
48%

Hát baromi érdekes felfogása van itt egy-két hozzászólónak, ti tényleg azt gondoljátok, hogy ha egy gyerek nyugtalan, nem alszik, stb, akkor az a legegyszerűbb és legjobb megoldás, ha az anyja benyugtatózza? és azokat pontozzátok le, aki a kérdezővel ért egyet ?!

Amikor meg egy másik kérdésben egy anyuka tápszert merészel adni a gyereknek, azt meg elmondjátok mindennek, mert a tápszer méreg, stb

Gratulálok! Gondolkozzatok már!

2010. júl. 25. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!