És ismét: szedáljuk azt a gyereket, ha nem bírunk vele?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Hihetetlen, hogy nyugtatót - legyen az homeopátiás - adnak és AJÁNLANAK egymásnak itt az anyukák. Számomra ez nagyon furcsa. A probléma okát kellene megtalálni, nem pedig elfedni azt, főleg nem ennyi idős babáknál.
Mindenkitol elnezest az offert:
Az most valami divat?? szekeljunk mindenkit aki nem ugy csinalja mint ahogy en gondolom??
ha gyogyszert adsz az a baj, ha homeos szereket az a baj, ha semmi az a baj.....
ez eleg fura nem??
Azert en nem hasonlitanam sem a homeos sem a sima gyogyszereket a palinkahoz vagy a makteahoz....
Hú, te nem az a múltkori fiatal, "korán szoktasd rendre a gyerekedet, hogy aztán ne itt kelljen rinyálnod" anyuka vagy?
Az osztotta így az észt...
Kár, hogy neki nem maradt...
Olvasom a válaszokat. Amikor az én gyerekeim kcsik voltak,csak akkor kaptak gyógyszert,ha komoly betegségük volt. Homos bogyók pedig még nem voltak.
Fogzáskor adtunk a kezébe rágókát,kenyérhéjat,méást semmit. Ha nagyon sírt,akkor az ujjunkra tettünk egy kis dianás sósborszeszt és azza kentük be az ínyét. Ettől nem lettek alkoholisták. Másnap pedig mi mentünk dolgozni. A babák foga is kijött,anélkül,hogy sokat szenvedtek volna.
Persze,midnenkinek szíve joga gyógyszerezni a gyerekét. A homos bogyók sem egészen ártalmatlanok,mert tartalmaznak egyéb anyagokat is.
Rosszul olvastátok: a baba NEM fogzik, hanem "csak" alvászavara van. Ha fogzásra kapja az akár homeós bogyót is, akkor oké, fáj szegénynek. De az én olvasatom szerint az anyukája mellett megnyugszik és elalszik, de egyedül nem megy neki. Ergo nyugtató kell neki. No itt van az én problémám. És hát valljuk be, hogy aminek a neve nyugtató és a hatása is szintén a nyugtatás, és altatás, az nem más mint nyugtató, legyen az akár gyógynövény, akár gyógyszer, homeós szer vagy akár az alkohol.
Egyedül ez az, ami valóban zavar. 'simán' nem alszik a baba és segítsünk rá valamivel.
Elnézést ismét a kérdésért, főleg a kérdezőtől, csak valóban nem tudom azt elfogadni, hogy nyugtatóhoz (igen, tudom, hogy "ennek csak a neve az") nyúljon valaki egy pici babánál.
es a dianas sosborszesz az jot tesz?
nem kotoszkodni akarok tenyleg...de nem hiszem, hogy a homeos bogyok tobbet artananak....
a kenyerrol ne beszeljunk, mert a lanyomnak az elso 2 foga 4 honaposan jott ki.3 honaposan mar feherlett az inye....
3 honapos gyereknek nem adhatok a szajaba kenyeret, hogy ragjad...
en igaz meg nem hasznaltam homeos szereket, de nem vagyok ellene....miert is lennek??hiszen ki sem probalam, igy velemenyt sem alkothatok rola...
A homeopátiás szerek nincs mellékhatása, nem okoz függősséget. Akár újszülöttek is szedhetik - ha valamiért nagyon izgatottak, feszültek a gyerekeim, időnként adok nekik vagy Sedatif PC-t, vagy Nervoheel-t - nagyon jó.
Viszont hagyományos nyugtatót egyáltalán nem ajánlok - csak ha orvos írta fel.
A homeopátia nem kuruzslás, nem ópium a homeo nyugtató, nem mákoldat - ne féljetek tőle!
Ha mégis félsz - akkor ne adj nekik, nem kényszer a gesztenyepüré!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!