Hogyan csináljam, hogy jó legyen? Ti értitek ezt?
Mostanában az én fiam is meghülyült cici témában, de szerintem inkább a kánikula hozta ki belőle.
Nem kívánja az egyéb kaját, de tej több kell neki a meleg miatt.
Kezd el hozzátáplálni gyümölccsel, de tápit ne adj neki, mert elapasztja a tejed!
Ha egyszer kel, nem baj, ennyit kibírsz, inkább almázzatok nappal.
Lehet, csak egy rossz szokás, és elhagyja majd.
És valóban éhes? Eszik is, vagy csak cicizik? Mert a ciciről le lehet szoktatni, és akkor nappal fogja megenni az adagját.
szia, a 40 perc azért van, mertt egy alvási ciklus 40 perc, utána belép megint a REM-fázisba (amikor álmodik, és mozog a szem), ez kevésbé mély alvás, és ilyenkor ha bármi zavaró inger éri, pl. éhes, vagy fogzik,vagy bérmi zajra, akkor könneny felébred rá.
egyáltalán nem biztos, hogy az éhség kelti fel. lehet mint írtam a fogzás is, vagy zaj, vagy a mozgásfeljődés is bekavarhat, még alvűs közben is gyakorolja, álmában és ez felébreszti ...lehet a kezdődő szeparációs szorongás is. bármi lehet.
az enyém ilyen okok miatt 16 hós koárig ébredt gyakran.
azóta rendeződött az alvsa.
nemsoká 20 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!