Melyik kocsit vennétek meg 15 hónapos kisfiúnak?
Szia!
Ha nem alszik már benne,akkor én valami egyszerű,de mégis erős esernyő kocsit vennék
nekünk olyasmi van,mint az első linked,de amikor megvettük még csak 8 hónapos volt a kisfiam
most már én sem venném meg,mert 20 hónapos
Nekünk sport kocsinak ber&go coletto van,még 2 évesen is használjuk,nagyon strapabíró kényelmes kocsi,még most is tud benne aludni a gyerek.Szükség is van rá,mert mi sokat kirándulunk utazunk strandolunk.
Esernyőre csukódik,10kg,van oldalt fejtámasza(ami sztem nem mindegy kényelem szempontjából),előre húzható nagy kupolatetője van,(nem kell napernyő)könnyű tolni,bárhová be lehet férni vele,pl:boltokba.Én nagyon elégedett vagyok vele,egyébként ugyan az mint a peg perego p3.
Én az elsö mellett voksolnék,a chipolino omnia mellett.
Bár nekünk baby design mini van,én nagyon elégedett vagyok vele.
Viszont azt kérdezd meg szerintem,h 15 vagy 20kg-ig terhelhetö-e,a miénk 20kg-ig,és mivel a te kisfiad is 13kg,én olyat vennék ami 20kg-ig terhelhetö,bár ez attól is függ,h még mennyi ideig szándékozol használni,bár gondolom még egy jó darabig,mivel most készülsz egyet venni neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!