2 éves kisfiúnak mikulásra mit vennétek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 14:31
1/6 anonim válasza:
Az én kétéves kislányom fa puzzle-t kért. Nagyon imádja. Fa dobozkában van 4 féle kép, mindegyik 12 darab puzzle-ből áll. Már van egy félénk, mostanában hosszan eljátszik vele.
2/6 anonim válasza:
kisautó
kisvonat alapszett
barkácskészlet- kalapálós játék-
egy mesekönyv. v. diafilm esetleg dvd...
attól függ mennyi pénzt szántok rá de plüsst nem vennék.
3/6 anonim válasza:
Én sose kaptam ilyen konkrét tárgyi ajándékot. :)
Számoltuk, hogy már csak x-et kell aludni és jön a Mikulás. Kikészítettük a kis cipőnket. :) és reggel volt csoki. :)
15/L
4/6 anonim válasza:
mivel mindenkitől édességet kap a kislányom (4 éves), tőlünk kisollót kért, amivel vagdoshat. a kisfiam(2 éves) rajztáblát kap, mágneseset, hátha nem firkál majd a falakra. :)
5/6 anonim válasza:
Nálunk is szinte mindenkitől csokit kap, így mi mandarint, diót, apró Mikulást és valamilyen kisautót teszünk a csomagba. A rajztábla jó ötlet, utána is járok hol kaphatnék?:)
6/6 anonim válasza:
Alma, banán, mandarin, kisebb autó, kis zokni, harisnya, tejszelet, tejcsoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!