10 hós babával (lány) tényleg nem mentek strandra?
Azt olvastam, és a védőnéni is azt mondta, hogy ne. A mama azt mondja, hogy a többi unokát már vitték... Természetes vízbe állítólag szabad, de nálunk a Duna van, ami tán neki még koszos... Megsülünk!
Most olvasom a régi kérdésekben, hogy hiszen a babaúszás, de hát ott a víz csak a babáké, az más. Nem?
A természetes víz sokkal tisztább mint a strandok, ami csupa klór, meg tele van öreg bácsikkal. A Duna mozog, és tisztul. Menjetek nyugodtan! Mi is mentünk, ráadásul a holtágra, a barátnőmék is, soha semmi bajunk nem lett. Viszont strandon már kaptunk hasmenést is meg torokgyulladást is.DE a felnőttmedencében, nem a babapancsolóban. Vegyél ki neki egy kis vizet ha tudsz vinni felfújós pancsolót, abban elül, míg napozol!
Inkább a napsütéstől óvd, végig csakis lombárnyékban! Ma nagyon magas az UVB sugárzás.
A Duna az természetes víz, jobb, ha tőlem tudod :)
A strandon nagy a fertőzésveszély a sok néni-bácsi-gyerek azért nem ajánlják.
De a strandon a babamedencébe még az anyukák s emehetnek be, ott nem lesz baja. Vagy veszel neki csapvizet egy kis edénybe.
Én egy éves koráig nem vittem.
Utána is csak a Velencei-tóba, és majd a Balatonba.
A Duna nem fürdésre van, és nagyon szennyezett, és nem tisztul ki...esetleg 30 évvel ezelőtt még öntisztult, de mára már teljesen tönkrevágtuk az ökoszisztémát.
strand, baba-pancsoló, árnyék, naptej. Sapka.
Spuri!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!