Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig maradtok/maradtatok...

Meddig maradtok/maradtatok otthon a babával?

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni dolgozni csak részmunkaidőre,pár órára 6 hónapos fiam mellett,de a párom hallani sem akar róla.

Szerinte ha szűkösen is de inkább megvagyunk az ő fizujából de legyek a babával.

Tényleg én lennék a mumus mert szeretnék dolgozni?Én attól még imádom a gyerekem,miért kell egyből azt gondolni hogy szabadulni akarok tőle...!?

2010. júl. 23. 09:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

oké, de az a 3 nap ilyen "rabszolgamunka" nem?reggeltől zárásig bent kell lennie, nem?10-11 órákat dolgozik akkor egy nap?

na én olyat kerestem, ami mondjuk napi 4-6 óra...de olyan szerintem nincs...

2010. júl. 23. 10:28
 12/18 anonim ***** válasza:

szia! Én is fontolgattam, tetszett is egy állás, nagyon jó lett volna, ha megkapom. A gond, hogy egyetemi diploma kellett volna hozzá, nekem meg még nincs meg a vizsgadolgozatom, ellenben volt 5 év szakmai tapasztalatom. Ha végzett lettem volna, a fejemet rá, hogy megkapom. De igazság szerint el sem mertem menni az önéletrajzomat beadni, mert féltem, hogy visszahívnak, a kicsit meg csak sajnáltam volna itthagyni. Ő is 6 hónapos. A párom azt mondta, keressek itthoni munkát, de ne hagyjam a kicsit másra, még a nagyszülőkre sem.

Találtam valamit, ha érdekel, írj privit, és válaszolok.

2010. júl. 23. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Én mindegyikkel 3 évig itthon voltam. Bár nem is vettek volna vissza az első gyerek után sem, már félidőben közölték velem:( A harmadikkal is itthon maradok, és lehet, hogy oviba is csak 3 és fél, 4 évesen viszem először. Anyagilag átlagosan vagy talán alatta élünk. De ha vissza akar menni valaki dolgozni, én nem ítélem el, mert mindenki azt csinál, amit akar.
2010. júl. 23. 10:46
 14/18 anonim ***** válasza:
10:01-es vagyok. Nekem ugy sikerult a 6 oras munka, hogy a ceg ahol dolgozom koteles a 8 oras munkaidot lecsokkenteni 6 orara ha valakinek szuletik babaja egeszen a gyerek iskolas koraig (ami itt 5 eves kor), ez benne van a szerzodesunkbe de a fizetes nem valtozhat erre az idore. Igy reggel 9-re viszem es delutan 3-kor fogom hozom a babat. A bolcsi a ceg mellett van igy ebedidoben atmehetek fel orara hozza ha akarom (ez majd kiderul, hogy jo otlet lesz vagy sem). Logisztikan dolgozom es a ceg azon az leven mukodik, hogy hetfotol-csutortokig vannak csak telefon konferenciak meg meetingek. Igy penteken nem kell bemennem, itthonrol is dolgozhatok mert ra tudok kapcsolodni a rendszerre. Igy penteken itthon leszek a kisfiammal. De muszalj sajnos mennie mert kell a penz. :(
2010. júl. 23. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Meg 4-5 evig maradok itthon, amig mindket gyerek iskolaba nem megy. Kulfoldon elunk...es sem en sem a ferjem nem banja a klasszikus csalad modellt. En vigyazok a picire, kozben varoma kistesot...fozok, mosok takaritok...es nyuggodt korulmenyt teremtek apanak :)
2010. júl. 23. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ikreimmel vagyok gyesen,velük az iskolába kerülésük évének a végéig maradhatók,úgyh maradok is.
2010. júl. 23. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy 6 hónapos baba még nagyon pici, én megvárnám hogy legalább betöltse az egy évet. Gondolom, eddig sem hatatok éhen, a kicsidnek pedig igenis szüksége van rád. Ha őszinte akarsz lenni, apénz miatt mennél dolgozni, vagy magad miatt? Olyan hamar elszalad az a 2-3 év amit otthon lehetünk a babánkkal, és ez egy nőéletében nem sokszor visszatérő időszak, én biztosan kihasználom...
2010. júl. 23. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én valószínűleg 2 évesen kénytelen leszek bölcsibe adni a kisfiamat, ha nem jön össze a kistesó. Muszáj lesz visszamennem dolgozni, mert a gyesből és a férjem keresetéből még a hitelünket+ a rezsit sem tudjuk kifizetni.

6 hónaposan viszont még nagyon kicsi a fiad. Most kezd el igazából fejlődni. Szerintem később megbánnád, hogy pont ebből az időszakból kimaradsz.

2010. júl. 23. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!