Meddig maradtok/maradtatok otthon a babával?
még szüksége van rád.
ha visszamennéd mivel alapoznád a jövőjét? nem értem bölcsibe járna v. idegen vigyázna rá - ha nincsenek nagyik.-
ha teheted egy éves koráig még maradj vele mellette....
Én két évig terveztem itthon lenni, de jön a kistesó. Így még maradok. Én már megalapoztam a jövőjét, van házunk, telkeink, autóink, stb. Nem az anyagiak a fontosak most, hanem a baba. Dolgozhatok még az életben eleget, viszont ezeket az éveket nem adja vissza soha semmi.
Én akkor mentem volna vissza hamarabb, ha kajára, csekkkre nem lenne elég.
2 fizetésből tudnánk félretenni neki,gyüjtögetni...
anyukám vigyázna rá.
szerintem élvezd ki amig kicsi két éves korig ha már nagyon unatkozol menj el dolgozni ...
szerintem is igaza van a 2. válaszolónak még gyüjtögethettek neki eleget de a kapcsolat érzelmi részét most alapozzátok meg vele és egy ölelést egy jó éjt puszit és altatódalt nem pótol egy ötezer forintos maci ami altatódalt játszik le...
én nem mondom meg, hogy meddig maradj. Én valószínűleg a kicsivel is 3 évig itthon maradok. A nagy addigra már ovis lesz.
Viszont én nem maradnék le semmiképpen a babám első lépéséről, első szavairól. De azt is megértem, ha valakinek korán vissza kell menni dolgozni, a szükség nagy úr.
1 éves múlt a kisfiam, és amikor 2 éves lesz, akkor megy bölcsibe, én meg megyek dolgozni.
El nem tudom képzelni, hogy ne én lássam az első lépteit, ne én halljam az első szavait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!