Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos gyermeknek miket...

8 hónapos gyermeknek miket adjak reggelire illetve vacsira? Kifogytam az ötletekből.

Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem amit ti esztek reggelire, nyugodtan adhatsz neki mar! Vajas kenyer, mezes kenyer, lekvaros kenyer, nutellas kenyer, inni pedig teakat, gyumolcsoset, rendes fozott teat, igazi citrommal.
2008. nov. 20. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Reggeli: Tejbegriz (bébinek való). Tápszerbe darabolt bébikeksz.

Tizórai: főtt krumpli, répával, kevés husival.

Ebéd: főzelék, krupmli esetleg, amit ti is esztek ebédre.

Du: gyümölcs, sülttök, főttkrumpli, répa...

Üdv. 8 hónapos "nagylány" anyukája

2008. nov. 20. 11:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem merek neki kenyeret adni, egyszerűen fuldoklik tőle.
2008. nov. 20. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Én reggelire szoktam adni enyhén megpirított pirítós kenyér falatkákat házi lekvárral, vagy natúr joghurtot gyümölccsel.Vacsira én mindig azt adom amit ebédre, de adhatsz tejpépet is.
2008. nov. 20. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
A 8 hónapos gyerekem a mai napig reggelire, vacsorára tápszert kap és még nem reklamált.
2008. nov. 20. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
23%

Nekem Rebeka reggelire mikor tejpépet(epreset,csokisat),mikor joghurtot,virslit eszik.D´lelött sosem eszik sokat.Már evett reggelire csokis puffasztott rizst babatejjel(nagyon tetszett neki)Ebédre minde´g fözök neki--re´pát krumplival csirkemellel pici só---,vagy amit magunknak fözünk.A virslit 9hós korától eszi.A paprika´s krumplit nagyon szereti,a spenótos krumplis csirkemellet is.Délután gyümit kekszel,túrórudit,tejszeletet.,vacsira babatejjel grízt,vagy tejbe rizst gyümölccsel turmixolva,vagy olyat amit ebédre is evett.

Rebeka 10 hónapos.Ès persze minden eve´snél igyon elég folyadékot,e´s napközbe is..

2008. nov. 20. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
15%

Kicsit merészek vagytok!

Ezeket ráér 1 éves kora után enni cukros túrórudit meg lekvárokat.

Nekik még tápszer kell reggel és este esetleg kevés barna kenyér.

2008. nov. 20. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Én is azt szoktam neki adni amit ebédre is eszik. tényleg nagyon bátrak vagytok én nem merek neki még adni csokisat lekvárosat, mézeset meg pláne. Igaz az én lányom fuldoklik a szilárdabb kajáktól, még nincs rá felkészülve.Most nyolc hós. Adhatsz neki gyümölcsös rizs, tápszerbe áztatott babakekszet, kölesgolyót ( bár én még ezt nem próbáltam)
2008. nov. 20. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
A "Merészek vagytok!" írójának válaszolnék: Én adok neki pirítóst lekvárral, de nem boltit hanem saját főzésűt, amit csak cukorral főztem tartósítószer nélkül!Pici falatokat és nem 3 szelet kenyeret és nagyon szereti.Ott vagyok mellette amikor eszi, tehát ez nem bátorság!
2008. nov. 21. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!