Egyévesnek engeditek, hogy összevissza lapozzon a könyvben?
Elég lázadó a 13 hónapos lányom, pl nem tudom rávenni, hogy szabályossan nézegesse a könyveket, jó esetben többet lapoz, vagy koràn lapoz, rossz esetben becsukja, kinyitja a könyvet lapozás helyett.
Fegyelmeznétek?
Szerintem sincs vele gond! Én nem fegyelmezném.
Nálunk annyi az elvárás, hogy semmilyen könyvet vagy lapozgatós dolgot 1. nem szabad tépni, 2. nem szabad szájba venni. Minden mást lehet vele :)
6-os válaszodra
Mi is járunk Kerekítőre
Lányom sem marad ölben.. hagyom, hagy menjen , amig nem akadályozza a foglalkozásvezetőt, vagy piszkál másokat.
Utoljára pont a végén csak én maradtam, amikor megjegyezte a foglalkozás vezetője, hogy nagyon jó, hogy hagyom, hogy kiélje a kiváncsiságát. Látszik, hogy nagy megfigyelő, nem az a megülünk típus.
Nagyon rossz, mert nem szólhat, de sok anyuka ( más csoportokban, akiket nem ismerhetek! Tehát nem kibeszélt valakit) nem hagyja.. visszahúzza.. odafogja, állandóan fegyelmezni próbálja.
Pedig a foglalkozás lényege az, hogy jól érezze magát a baba, és fejlődjön, ezek a gyerekek ilyen habitusúak.
Mondja, hogy a lányomon is látszik a fejlődés..
Járkálás közben a “kőketáncot” már csinálgatja magán.. ha azt nem is hagyja, hogy én csináljam..
Jön a bubi, akkor az első, aki középen vár.
Manó ébred a zsák mellett állva várja..
Elköszönéskor megöleli..
Ő ilyen..
Más gyerek meg az anyukája/ nagymamája ölében fegyelmezetten élvezi a mondókákat..
Hagyd kibontakozni !!
💗💗💗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!