Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyévesnek engeditek, hogy...

Egyévesnek engeditek, hogy összevissza lapozzon a könyvben?

Figyelt kérdés

Elég lázadó a 13 hónapos lányom, pl nem tudom rávenni, hogy szabályossan nézegesse a könyveket, jó esetben többet lapoz, vagy koràn lapoz, rossz esetben becsukja, kinyitja a könyvet lapozás helyett.

Fegyelmeznétek?

2020. febr. 4. 18:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Vicces amúgy, mert már többen is mondták rá, hogy milyen boldog baba és milyen jól kijövünk.
2020. febr. 5. 09:32
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs vele gond! Én nem fegyelmezném.

Nálunk annyi az elvárás, hogy semmilyen könyvet vagy lapozgatós dolgot 1. nem szabad tépni, 2. nem szabad szájba venni. Minden mást lehet vele :)

2020. febr. 5. 10:45
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

6-os válaszodra

Mi is járunk Kerekítőre

Lányom sem marad ölben.. hagyom, hagy menjen , amig nem akadályozza a foglalkozásvezetőt, vagy piszkál másokat.

Utoljára pont a végén csak én maradtam, amikor megjegyezte a foglalkozás vezetője, hogy nagyon jó, hogy hagyom, hogy kiélje a kiváncsiságát. Látszik, hogy nagy megfigyelő, nem az a megülünk típus.

Nagyon rossz, mert nem szólhat, de sok anyuka ( más csoportokban, akiket nem ismerhetek! Tehát nem kibeszélt valakit) nem hagyja.. visszahúzza.. odafogja, állandóan fegyelmezni próbálja.

Pedig a foglalkozás lényege az, hogy jól érezze magát a baba, és fejlődjön, ezek a gyerekek ilyen habitusúak.

Mondja, hogy a lányomon is látszik a fejlődés..

Járkálás közben a “kőketáncot” már csinálgatja magán.. ha azt nem is hagyja, hogy én csináljam..

Jön a bubi, akkor az első, aki középen vár.

Manó ébred a zsák mellett állva várja..

Elköszönéskor megöleli..

Ő ilyen..

Más gyerek meg az anyukája/ nagymamája ölében fegyelmezetten élvezi a mondókákat..

Hagyd kibontakozni !!

💗💗💗

2020. febr. 5. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!