Mitől lehet büdös 6 hónapos kisbabám füle?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy talán a fülzsírt feloldja egy kicsit a fürdővíz... De lehetetlen már úgy fürdetni, hogy ne érje víz, annyit forgolódik. Meg pl. babaúszáson is mehet a fülbe víz, azt sem tiltják a babáknak. (mondjuk mi nem járunk...) Fájni nem fáj neki, úh remélem nem középfülgyulladás. Ilyen már vagy 1 hónapja, néha fürdés után szoktam érezni, olyan állott "felmosórongy" szaga van.2010. júl. 22. 21:34
11/11 anonim válasza:
Hali! Nekem írt a kérdező privit a kérésemre.
Megnyugtatta az orvos, hogy nincs semmi gond, csak fülzsír. Azt mondta, hogy babaolajos törölköző sarkával törölje ki fürdés után a fülecskéket, mert az jól
oldja a fülzsírt.
Úgyhogy én is megnyugodtam. Nálunk egyre ritkább már a jelenség. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!