Adhatok a babámnak Mézes mackó teát? Ha nem akkor mi mást? Illetve mennyire normális ha folyton fel van puffadva?
Ebben csak méz aroma van, másik hasonló kérdésnél láttam, hogy elméletileg az orvos azt mondta ez nem okozhat gondot.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Azért akarom teáztatni, mert amúgy a baba igényli, csak nem tudom milyen más teát adhatnék neki és ezt találtam ezért is kérdezem kinek mik a tapasztalatai. :)
Ennél hülyébb érvet. Igényli... Csak elveszed vele az étvágyát. Nem kell tea egy ekkora babának, az édesköményről meg rengeteg új ismeret van már, és kiderült, többet árt, mint használ. A babák egy részénél sajnos az első 3 hónapban a hasfájás természetes, de nem az a megoldás, hogy teával tömöd. Vannak készítmények amiket erre találtak ki (Colief, Espumisan, Gripp water, Infacol).
Egy anyatejes babának a 2-3 naponta lévő széklet teljesen rendben van. Amúgy ez a sok szarság amit adsz neki rendesen puffaszthatja.
Azt hiszem, hogy három naponta 30-40 ml tea nem azt jelenti, tömöm belé.
Amikor pedig két órán keresztül sír, semmi se jó, ha tornáztok azért üvölt, ha ringatod azért és inkább csak azért hallgat el mert már kimerült, elutasítja az anyatejet is, akkor azt nevezhetem annak igenis igényli hogy valami segítsen. Eddig ez a tea, amit másfél hete adok neki, mint írtam három naponta. Gondoltam jobb mint a szélcső és a hőmérőzés amit az orvos mondott.
Igen, ismerem ezeket az új információkat az édesköményről ezért is keresnék neki más teát aminek kevésbé vannak káros hatásai.
4/6
Ezt mondták már mások is, de tudom azt hogy a páromnak laktóz érzékenysége van. Attól tartok örökölte és az is rátesz még neki.
5/6
Köszönöm, mert ezt nem tudtam.
6/6
Köszönöm, akkor inkább azzal fogok próbálkozni ha gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!