Normális ebben a korban? Mi válthatja ki nála ezt a viselkedést?
Kisfiam 17 hónapos. Mar most hisztizik nagyon durván. (Én azthittem dackorszak 2, 2,5 évesen kezdődik...)
Olyan szinten megtud bolondulni apróságoktól, hogy dobálja magát, üti a fejét, tépi a haját, van hogy a szempillajat is. Aztan elterelem valamivel és semmi gond nincs. De hisztinél ilyeneket művel. Ez normális, vagy nem?
Szerintem ez még nem dac, tehát nem az a lényeg hogy minden helyett mást akarjon, hanem tényleg akar vmit és nem tudja kezelni ha nem sikerül vagy az is lehet, hogy nem érti a mechanizmust, és azon felhúzza magát.
Az én 13 hónapos lányom is egy pukkancs, úgy ráordít az emberre, elvörösödik, ökölbe szorul a keze, rossz nézni. Én is már előre félek, mi lesz később.
Szerintem ez temperamentum kérdése, sajnos apja is ilyen, őt sem tudtam meggyőzni, hogy 2 szem lehulló morzsa miatt ne úfy ordítson fel dühében, hogy lerohanok az emeletről mert azt hiszem, megégette nagát v ilyesmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!