A 4 hetes babám csak a mellkasomon akar aludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok merülve. Megértem őt, de én így nem tudok pihenni, félek hogy legurul rólam. Próbáltam sírni hagyni de nem bírom. Sajnos a hordozás egyenlőre nem jöhet szóba mert szülés után lett egy enyhe hólyagsérvem, amíg helyre nem jön, nem emelhetek.Bármi mást próbáltam nem jött be. Nagyon el vagyok keseredve és rossz anyának érzem magam. Van bárkinek használható jó tanácsa??2020. jan. 28. 20:53
11/11 anonim válasza:
Nálunk is a babafészkes megoldás vált be :). Persze volt, mikor a mellkasomon aludt (igaz én kinyitott kanapén pihentem vele) de olyan is, hogy a kanapén betettem babafészekbe megszoptattam és aludt...ez így addig működött, míg a kúszás-mászás el nem kezdődött. A mellkason alvást nálunk is gyorsan elhagyta bár olyan egyszerűen menne most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!