Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 4 hetes babám csak a mellkas...

A 4 hetes babám csak a mellkasomon akar aludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok merülve. Megértem őt, de én így nem tudok pihenni, félek hogy legurul rólam. Próbáltam sírni hagyni de nem bírom. Sajnos a hordozás egyenlőre nem jöhet szóba mert szülés után lett egy enyhe hólyagsérvem, amíg helyre nem jön, nem emelhetek.Bármi mást próbáltam nem jött be. Nagyon el vagyok keseredve és rossz anyának érzem magam. Van bárkinek használható jó tanácsa??
2020. jan. 28. 20:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

A hordozás ülő, félülő helyzetben is segít. Párodon nem alszik? Hintában, babakocsiban?

Ne hagyd sírni, visszaüt! Lehet hogy többemberes baba.

2020. jan. 28. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem emelhetsz hogy látod el, hogy veszed a mellkasodra? Rád kötve sokkal kisebb a súlyterhelés mintha emelgetnéd. És ahogy első írja, hátradőlhetsz, nem kell állni.
2020. jan. 28. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ha már elég mélyen alszik le kell hogy tudd tenni. Csak óvatosan magad mellé, úgy hogy ne tudjon legurulni. Ez 20 perc is lehet mire letehető. Még tippek elalváshoz: adamo hinta, valami zaj (porszívó, hajszárító búgása).
2020. jan. 28. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Adamo hinta; vagy Adamo jellegű hinta(én olyat vettem a Meskán). Nálunk nagyon bevált, mikor nyűgösködött beletettem és hintáztattam dúdoltam neki, egy-két szóból elaludt.
2020. jan. 28. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen normális a gyereked viselkedése. Az anyaság meg ilyen. Nem alszunk. Majd megszokod.
2020. jan. 28. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Lóphaszt ilyen az anyaság, nehogy elhidd.

A gyereked azt csinálja, amihez szoktatod. Próbáld meg, hogy fekve szoptatod, úgy aludjon el szoptatás közben. Kb 20 perc után van egy mély levegője, akkor lehet átpakolni az ágyába.

2020. jan. 29. 06:46
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Elején nekem is ezt csinálta. Még nagyon pici ragaszkodik az anyjahoz. Par honap vagy par het es elhagyja ezt a szokását.a lanyom mar 5 honapos es ha mellkasomra teszemelkezd üvölteni hogy vegyem le onnan. Ki nem állhatja mar:D
2020. jan. 29. 07:54
 8/11 anonim ***** válasza:
17%
Aludj vele ugy hogy rajtad van. Egyik kezeddel fogd es ugy aludj el.
2020. jan. 29. 07:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a tippeket.

Nem szeretnék úgy vele aludni utolsó mert ismerem magam és veszélyesnek tartom.

Általában hinta székben veszem magamra és úgy ringatom vagy félig fekve... a porszívó, hajszáríto, fehér zaj nem jött be.

Tegnap babafészekben sikerült elaltatni a nagy ágyban és köztünk aludt. Már ez is haladás.

Aludni pedig szeretnék, nem sokat 2szer 3 órát aludtam éjjel elég is volt de nem szeretnék rosszul lenni vagy teljesen kimerülni, ezért is keresem a megoldást.

2020. jan. 29. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A letevési kísérletnél fontos hogy ne hidegre tedd (a testedhez képest egy ágy hideg és megébred rá). Pl ha egy kis babatakaróba csavarva van rajtad, azzal együtt könnyebb lesz.

Ezzel együtt az én 1 éves lányom világéletében letehetetlen volt, ha kisujjal hozzáérnek is ébred, de mozgatáara meg aztán azonnal.

2020. jan. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!