Mi lehet ez? Kislányom fejecskéjén egy kb. bors
nagyságú "dudor" van. Nem fáj neki, születése óta ott
van.
Figyelt kérdés
Doki nem mondott semmit. Valakinek volt már ilyen a babájánál?
2008. nov. 19. 21:45
1/9 anonim válasza:
az én babámnak is van a feje hátulján lent, nem tudom mi lehet az én sem és a doki se mondott rá semmit
2008. nov. 19. 21:58
2/9 anonim válasza:
Es a dokit meg sem kerdeztetek? Es a vedonot?
Nekem az lenne a legeslegelso dolgom, hogy orvosnal utana jarjak, mi ez. Ha visszahuzodik, es nem problema, akkor is. Mert megkellene nyugodnom.
2008. nov. 19. 22:18
3/9 anonim válasza:
Hát kedves előttem szóló, ha figyelmesen olvasnál látnád, hogy az orvos egyikőjüknek sem mondott a dudorra semmit. Amúgy nem lehet hogy csak egy zsírmirigy? Én bőrgyógyászatra vinném a babát.
2008. nov. 19. 22:20
4/9 anonim válasza:
Kepzeld el, hogy eleg figyelmesen elolvastam a kerdest, es meg is ertettem, eppen ezert irtam azt, hogy meg kellene nyugodnom. Ugy ertettem, hogy ez termeszetesen nem normalis dolog, es ha a doki nem mond semmit, akkor ott a vedono, es ott a masik orvos, es a masik es a huszadik. Mit jelent az, hogy a doki nem mondott semmit. Te is eppen azt valaszoltad, hogy borgyogyaszhoz vinned. Gondolom ha o se mondana semmit, akkor vinnem tovabb.
Remelem eleg figyelmesen elolvastad a valaszomat, legkozelebb pedig szerintem valaszolj a kerdesre, es ne a hozzaszolok valaszaira!
2008. nov. 19. 22:35
5/9 anonim válasza:
Az én kisbabámnak is van egy dudor a füle mögött a fején, az orvos meg azt mondta, ez egy kis zsírcsomó, amivel nem kell törődni, mert vissza fog húzódni. Most négy hónapos a babám, de csak várom, hogy eltűnjön, még mindig ott van...
2008. nov. 19. 22:43
6/9 anonim válasza:
Én nem a kérdésre válaszolok,csak annyit írnék,h hihetetlen kedves anyukák mit össze tudtok hisztizni egymással!!!Na,most akkor én is várom a fejmosást...
2008. nov. 19. 23:26
7/9 anonim válasza:
sziasztok. kislányom 3 éves. bal füle mögött (kb attól 5 cm-el fölötte)szintén van egy borsószem nagyságú csontkinövés. dokim szerint ez elég gyakori, és nem kell izgulni miatta.
2008. nov. 20. 07:41
8/9 anonim válasza:
A barátnőm kislányának a nyakán hátul van ilyen dudor, a dokinő azt mondta, hogy nyirokmirigy, nagyon kell rá figyelni. Úgyhogy szerintem nézessétek meg!!!
2008. nov. 20. 10:03
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Doki csak annyit mondott, hogy nem kell vele törődni. Mégegyszer köszi a normális válaszokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!