Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez? Kislányom fejecsk...

Mi lehet ez? Kislányom fejecskéjén egy kb. bors nagyságú "dudor" van. Nem fáj neki, születése óta ott van.

Figyelt kérdés
Doki nem mondott semmit. Valakinek volt már ilyen a babájánál?
2008. nov. 19. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
az én babámnak is van a feje hátulján lent, nem tudom mi lehet az én sem és a doki se mondott rá semmit
2008. nov. 19. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Es a dokit meg sem kerdeztetek? Es a vedonot?

Nekem az lenne a legeslegelso dolgom, hogy orvosnal utana jarjak, mi ez. Ha visszahuzodik, es nem problema, akkor is. Mert megkellene nyugodnom.

2008. nov. 19. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Hát kedves előttem szóló, ha figyelmesen olvasnál látnád, hogy az orvos egyikőjüknek sem mondott a dudorra semmit. Amúgy nem lehet hogy csak egy zsírmirigy? Én bőrgyógyászatra vinném a babát.
2008. nov. 19. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
37%

Kepzeld el, hogy eleg figyelmesen elolvastam a kerdest, es meg is ertettem, eppen ezert irtam azt, hogy meg kellene nyugodnom. Ugy ertettem, hogy ez termeszetesen nem normalis dolog, es ha a doki nem mond semmit, akkor ott a vedono, es ott a masik orvos, es a masik es a huszadik. Mit jelent az, hogy a doki nem mondott semmit. Te is eppen azt valaszoltad, hogy borgyogyaszhoz vinned. Gondolom ha o se mondana semmit, akkor vinnem tovabb.

Remelem eleg figyelmesen elolvastad a valaszomat, legkozelebb pedig szerintem valaszolj a kerdesre, es ne a hozzaszolok valaszaira!

2008. nov. 19. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Az én kisbabámnak is van egy dudor a füle mögött a fején, az orvos meg azt mondta, ez egy kis zsírcsomó, amivel nem kell törődni, mert vissza fog húzódni. Most négy hónapos a babám, de csak várom, hogy eltűnjön, még mindig ott van...
2008. nov. 19. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én nem a kérdésre válaszolok,csak annyit írnék,h hihetetlen kedves anyukák mit össze tudtok hisztizni egymással!!!Na,most akkor én is várom a fejmosást...
2008. nov. 19. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
sziasztok. kislányom 3 éves. bal füle mögött (kb attól 5 cm-el fölötte)szintén van egy borsószem nagyságú csontkinövés. dokim szerint ez elég gyakori, és nem kell izgulni miatta.
2008. nov. 20. 07:41
 8/9 anonim ***** válasza:
A barátnőm kislányának a nyakán hátul van ilyen dudor, a dokinő azt mondta, hogy nyirokmirigy, nagyon kell rá figyelni. Úgyhogy szerintem nézessétek meg!!!
2008. nov. 20. 10:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Doki csak annyit mondott, hogy nem kell vele törődni. Mégegyszer köszi a normális válaszokat.
2008. nov. 20. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!