Nekem ezzel sose volt gondom. A gyerekem. Persze, büdös, de sose öklendeztem vagy szenvedtem tőle.
2020. jan. 26. 14:02
12/20 anonim válasza:
Amikor ilyen kérdést olvasok felmerült bennem, hogy vajon a kérdező rózsavizet pisil, és eper illatú kábelt fektet-e, hogy eddig még nem érzett kakaszagot soha?
2020. jan. 26. 14:11
13/20 anonim válasza:
A pelenkázás a legkevesebb, az alábbiakra is fel kell készülni:
-Utcán pelenkából kaki kirobbanása
-Dokinál mérés közben sugárban fosás, tenyér elétartása
-Fiú esetén vendégségben való peluscsere közben feszülő fütyiből előtörő szökőkút Szilviába fojtása
Igen, büdi, meg végtermékről van szó, de úgy megszokod majd, hogy simán menni fog :)
2020. jan. 26. 14:21
14/20 anonim válasza:
Van, amikor büdösebb, attól függ mit evett. De simán bírom. Engem inkább az zavar, ha annyira tele rakja a pelenkát, hogy már inkább fürdeni kell, mert minden olyan. De akkor sem a szag zavar.
2020. jan. 26. 14:32
15/20 anonim válasza:
A második terhességem elején az öklendezős időszakban volt nehéz a kakis pelenkacsere, de most már ugyanúgy nem gond, mint előtte.
2020. jan. 26. 17:53
16/20 anonim válasza:
Én immunis vagyok rá :D
Ápolási osztályon vagyok ápolónő, kismilliószor pelenkáztam át vad idegen embereket.. A saját gyerekemé ahhoz képest semmi.
2020. jan. 26. 18:59
17/20 anonim válasza:
Saját gyermekem kakijától meg se rezzenek, jó jó büdös meg minden de a gyerekem... (nekem a hányása szaga rosszabb pl, persze minden hányás szag büdös)
De volt már olyan hogy nálunk volt az akkor 2.5 éves szomszéd kisfiú aki bekakált (akkor még nem volt szobatiszta) és én cseréltem ki a pelusát... Na az nem volt kellemes.. Szóval saját gyermekem kakijától nem irtózom, masétól igen...
2020. jan. 27. 01:21
18/20 anonim válasza:
Van, hogy extrémen büdös, de azért elájulni, meg hányni stb hasonlók nem fordul elő. Erős rájátszást is érzek az ilyenekben
2020. jan. 27. 10:07
19/20 anonim válasza:
Igaz én nem gyereket pelenkázok, hanem idős felnőttet, de rettentően büdös, és szájmaszkra, és gumikesztyűre kényszerülök. Különben elhánynám magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!