Még csak 100% tápszeres a babám így annyira nem vészes. De már riogatnak, hogy hozzátápláláskor hányni is fogok.
2020. jan. 26. 13:09
2/20 anonim válasza:
Semmi extra. Nem büdösebb a sajátomnál. Ha attól nem ájulok el a wc-n, akkor miért lenne gond a babáé?
2020. jan. 26. 13:10
3/20 anonim válasza:
Idővel megszokod. Pisis pelusnál semmi különös, a kaki is először nem igazán büdös, majd a hozzátáplálás után lesz szagosabb.
A bűz egyébként a legkevesebb, azt is bírni kell ám, hogy pajzsként tartod eléhajtva a pelit, mert pelenkázás közben döntött úgy, hogy kinyomja a kolbászt miközben löketekben kiengedi a pisit álló fütyivel :P
2020. jan. 26. 13:13
4/20 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi extra. En egyaltalan nem gondoltam olyanra hogy jaj de budos. Orommel pelenkazom. Az tied se hiszem hogy rozsa illatu. Akkor a babade miert budos? :)
2020. jan. 26. 13:17
5/20 anonim válasza:
#3 Hihi. :) Nálunk a lányom pucérkodott fürdés előtt, és ahogy erölködve mászott fel az ágyra, elkezdett egyszerre pisilni, kakilni.
2020. jan. 26. 13:19
6/20 anonim válasza:
Nem zavar, két és fél éves, szóval már régóta eszik, kaka szaga van, nem hánytam tőle soha.
2020. jan. 26. 13:21
7/20 anonim válasza:
Először nem büdös a kaki, csak fokozatosan lesz az, amikor már nem csak szopizik, addigra meg megszokod. :)
Mire két éves lett a fiam, lazán elkaptam a kakát a tenyerembe amikor fürdőkádban állás közben kezdett el tojni, és egy laza mozdulattal a vécébe dobtam, azon meg csak nevettem amikor a reggeli pelenkából kibontva a fütyijével játszott, majd elkezdett pisilni a levegőbe :)
2020. jan. 26. 13:37
8/20 anonim válasza:
Nekem semmi bajom. Büdös, persze, néha elfintorodok, de eszembe se jutott hányni tőle. 8 hónapos, eszik már mindenfélét. Ez hozzá tartozik, soha nem volt probléma.
2020. jan. 26. 13:45
9/20 anonim válasza:
A sajatodat hogy birod?
2020. jan. 26. 13:46
10/20 anonim válasza:
:)
Majd megszokod, a pelenkázás egyébként is egy nagyon intim pillanat a gyerekkel, szobatisztává válás után még hiányozni is fog.
Máig emlékszem rá ahogy a 2 éves fiamat pucoltam ki egy nagy adag kakiból, közben rámnézett és mondta, hogy "Anya nagyon szeretlek!" <3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!