Ti hogy birjátok a sok sírást, visitást?
Én azt szoktam csinálni, hogy kimegyek a mosdóba és elmotyogom az összes átkot magam elé, amíg le nem nyugszom.
Amúgy engem a sírás nem zavar, de mindjárt 1 éves a gyerekem, és 3 órat sem aludt még egyvégtében, de néha félóránként-óránként kel egész éjjel - az szokott felhúzni.
Ha ideges leszel,azt érzi a babád,ettől ő sem fogja jobban érezni magát. Kérj segítséget,ha úgy érzed,nem bírod. De semmiképp ne kiabálj vele!
Ha nyugodt tudsz maradni,ő is megnyugszik,majd meglatod! Sok sikert!
Én is türelmetlen vagyok. Az eleje borzasztó nehéz volt, főleg úgy, hogy egy hasfájós babám volt. Miután elmúlt a hasfájás megmaradt a folyton elégedetlen hisztis, sírós picsogás. Hát nem könnyű... Volt már hogy a kezem odacsaptam az ágyhoz, meg csak meredtem magam elé, hogy lenyugodjak, de sosem kiabáltam.
A nap végén meg az apja kezébe nyomom és sétálok egyet vagy fürdőzöm.
Akinek nyugis babája van nem is tudja felfogni milyen ha a gyereked egész nap sír, dünnyög, picsog valamiért.
Az enyém 7 hónapos és nem látom, hogy kevesebb lenne a sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!