2 felnőtt 2 gyerek felállásban élők mennyi a havi bevételetek?
Figyelt kérdés
Jut mindenre amit szeretnétek?2020. jan. 26. 12:43
11/18 anonim válasza:
1-es,azert mert az emberek irigyek...
12/18 anonim válasza:
Es vajon mi az irigysegi hatar? Nagyon sok ismerosomnek nalunk sokkal tobb bevetele van.
13/18 anonim válasza:
Akkor "jó" körökben forogsz :) 1 milliós havi nettó bevétel nem átlagos azèrt. Kb 5-600 e szokott lenni,de van ahol 200 e ft az össz bevétel
14/18 anonim válasza:
Én nem vagyok irigy, nem is pontoztalak le, mert a kérdésre válaszoltál, de szerintem nem volt releváns a válaszod, a leírásból lehet következtetni arra ("Jut mindenre amit szeretnétek?"), hogy a kérdező az átlag bért kérdezte, akiknek kell számolgatni azért, hogy jusson, maradjon, és félre is tudjanak tenni.
15/18 anonim válasza:
Igen tudom, h 5-600e szokott kb lenni. Nekunk sem volt mindig ennyi, sot. Par eve kb csak 500e volt Nagyon sokat tanult es dolgozott a ferjem azert, h vegre olyan munkahelye van, ahol megfizetik. Nem csak ugy hullik az olunkbe a penz. De sok ismerosom ferje, aki pl multinal dolgozik magas pozicioban, egyedul ennyit keres.. mondjuk ahol ketten 200at keresnek, ott vmi nagy gaz van, annal meg a minimalber is tobb kettonek. Aki azert tanult valamit vagy van egy jo szakmaja es akar dolgozni, 200ezret megkeres. Nem kell mindenkinek 3 diploma, de manapsag egy asztalos jobban keres mint egy tanar, orvos vagy jogasz.
16/18 anonim válasza:
#14-es: valaki irt 800ezret es 600-at is. Ott se kell szamolgatni. Sztem nem dicsekedtem. Raadasul tenyleg nem elunk nagylabon. Sokszor nem veszek meg valamit, mert draga.
17/18 anonim válasza:
Mi 600-700 között szoktunk keresni, azért de, kell számolgatni, hogy hosszútávon meg legyen minden. Inkább ez az átlagos, szerintem
18/18 anonim válasza:
400-450 körül, úgy, hogy én cseden vagyok a 3 hetessel és gyesen a 2 évessel. Mindenre jut, nyaralni is szoktunk menni, van minimális hitelünk is ( kb 30 havonta). Félre is tudunk rakni. Pl hónapok óta nem vettem pelust, mert mosom. A víz és a villany csak 500-500 ft- tal nőtt havonta így. Kevesebb pénzből is lehet okosan élni és több pénzből is lehet éhen halni hónap végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!