Valaki segíteni? 9 hónapos alvás gond!
Mitől lehet, hogy eddig nagyon ügyesen egyedül és jól alvó kislányom 1,5 hónapja nem hajlandó lefeküdni, éjjel többször felkel, van, hogy órákat is sír, és nem lehet egyszerűen letenni. Már két foga kinn van, de ettől függetlenül nem alszik. Ha éjjel felébredt, iszik sokat, ettől valamikor megnyugszik, de félek, hogy hozzászokik, hogy mindig iszik éjjel ha felébred. Nem akarom elrontani. Hogyan tudnám újra az egyedül elalvásra szoktatni, és mitől nem alszik vajon éjjel? Nappal is keveset alszik, tehát az sem lehet gond, hogy sokat alszik napközben.
Tudom, hogy lehetne ennél rosszabb is, de olyan tehetetlenek vagyunk és úgy sajnáljuk amikor egész éjjel sír. Köszönöm annak aki válaszol.
szerintem jön szegénynek a többi fogacskája.kend be neki dentinoxxal.vagy ha negyon sír adj neki panadol szirupot vagy nurofent.valamelyik csak beválik.mondjuk nekünk egyik se vált be sose.pedig már a dokinő mondta hogy adjak neki cataflan cseppet és az se a legjobb,mondjuk az valaminnyit enyhít neki.
mi is rossz alvók vagyunk mióta megszületett,már 18 hós és még mindig sokat sír éjszaka.már tegnap a 15-ik foga bújt ki.de akkor se alszik ha éppen nem jön a foga.anyum azt mondta én is ilyen voltam és 3 éves koromra kinőttem.szóval majd kinövi.de nem akartalak megijeszteni ezzel.
most jut eszembe lehet hogy most a meleg miatt nem alszik.de ha a meleg miatt, ha a foga miatt nem alszik hagyad hagy igyon mert kell a folyadék ilyen melegben,ha meg a foga jön akkor kell a folyadék után pótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!