1 évesnek milyen (fejlesztő) ) játékot ajánlanátok?
Kisfiam februárban lesz 1 éves. Alapvetően mozgékony, nagyon érdeklődő baba. Sokan fogják írni, amit én is tudok, hogy legtöbbször egy üres flakon jobban érdekli bármilyen drága játéknál. Ugyan nekünk nem nagyon van drága játékunk, inkább “öröklött” és 1-2 egyszerűbb. Ezekkel játszik szívesen:
Montestorri torony (leszedi, feleakja), lego duplo (szerűség) pakolgatja őket, illetve szetszedi, összerakja. Van egy karton kockás játék, aminek a darabjait egymásra lehet rakni, nagytól a kicsiig, azt is szereti pakolgatni. Emellett szivesen jatszik nagyobb labdával és kb bármivel. Van egy formabedobónk, ott ha mutatom hova kell rakni amit epp a kezébe fog akkor addig ügyeskedik míg belerakja. És néha reklamál hogy újra szeretné.
Ezért gondolkoztam pl a “Sütifalón” mert ez annál jóval egyszerűbb (kinézetében legalábbis).
Szóval ilyen játékok kötik le. Kérlek ha van ötletek írjatok. Akár márkával, fajtával is leírva. Sokat segítene.
Egyébként a tanulóasztal mennyire jött be, akinél van?
Matatófal
De mozgékonyság miatt a mozgásfejlődésre mennék tá, az az agyat is fejleszti
Mászóalagút.. egyensúlyozó tölcsér
Hinta
Az én lányom is februárban lesz 1 éves, még én sem találtam ki hogy mit kellene venni.
Karácsonyra kapott sütifaló bödönt is, nagyon szereti, főleg amikor elkezd zenélni, de nyilván még nem rendeltetésszerűen használja, csak felül belepakol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!