Ki, mit tud a MUKOVISZCIDÓZIS- ról? Szeretném felvenni a kapcsolatot olyan szülőkkel, akiknek esetleg ilyen betegségben szenved a gyerekük. !
Még "szerencse", hogy nálad 14 éves korig "kezeletlenül" maradt a dolog, elbírtál vele élni 14 éves korodig. Az én testvéreim ilyen idősen haltak meg, mindketten. Ők most 30 év körül járnának.
Az életszínvonalról meg annyit, hogy kuruzslóktól kezdve, a legmodernebb(menyire lehet nevezni modernek az akkor technológiát), szóval a legmodernebb technológiáig mindent kipróbáltak. A szüleim milliókat költöttek a gyógyításukra, semmi sem segített, mégis megadtak nekik minden lehetőséget, amikor tudták, hogy már a "varázslat" sem segít, úgyhogy erről ennyit.
Igen, amikor engem vállaltak nagyon sok kockázatot vállatak velem, talán annyi kudarc után mégint egy beteg gyerekük szülessen???Nehéz döntés...De persze én '94-ben születtem, azelőtt meg ilyen betegségeket kezelni szinte 0-val egyenlő volt. Mára persze sokat fordult a világ...
Kedves kérdező, szeretném figyelmedbe ajánlani a Második esély c. írást ezen a honlapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!