Mi a véleményetek ezekröl a nevekröl? Milyen kislányokat képzeltek el?
Figyelt kérdés
Violetta, Dóra, Glória, Írisz, Karolina, Krisztina ? melyik kedvencetek, meyiket adnátok?#mev
2020. jan. 20. 10:47
1/9 anonim válasza:
Én mindegyikhez kedves, szép kislányt tudok elképzelni, talán egyedül a Violetta tűnik túl ficásnak a többihez képest. Nekem ezek közül az írisz és a Karolina tetszik a legjobban, mindkettőt adnám is, ha arról lenne szó.
2/9 anonim válasza:
A Glória tetszik a legjobban. A Karolina, Krisztina is szép. A Violetta semleges, a Viola jobban tetszik. A Dóra és Írisz nevek nem tetszenek.
3/9 anonim válasza:
Violetta- A diri dári műsorból a buta cigányasszony.
Dóra átlagos, semmitmondó.
Glória túl csicsás.
Írisz is csicsás.
Karolina-nem tetszik a hangzása, túl kemény.
Krisztina szerintem szép. A név a fénykorában nagyon népszerű is vt, mára lecsengett, de ettől független tetszik.
Kérdező, ez csak egy ember véleménye személyes tapasztalataim alapján. Az igazi döntést neked kell meghozni :)
4/9 anonim válasza:
Violetta, Glória, Írisz egy vicc.
5/9 anonim válasza:
Nekem csak a Krisztina tetszik ezek közül.
6/9 anonim válasza:
1. Dóra - ez tetszik a legjobban ezek közül, amúgy is tetszik, listás volt nálunk is
2. Írisz - tetszik, szép a hangzása
3. Krisztina - nem adnám, de nem rossz
4. Glória - ez már nem tetszik
5. Karolina - nagyon nem tetszik
6. Violetta - kifejezetten ellenszenves név nekem
7/9 anonim válasza:
Karolina tetszik. Violettát soha nem adnám.
9/9 anonim válasza:
Nekem tesómat hívják Írisznek! Gyönyörű név szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!