Ebbol mikor lesz maszas?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 hos, forog persze de meg nem kuszik viszont egyfolytaban ha hason van maga ala huzza a labat es hintazik, kutyazik. Ha jol tudom(de javitsatok ki ha tevedek) ez nem a kuszas elotti allapot hanem a maszas elotti. Lehet h nem fog kuszni hanem egybol maszni? Innen mennyi ido mig maszni fog? Mert hat megicsak meg csak 6 hos2020. jan. 19. 21:25
1/8 anonim válasza:
Nekem a fiam 7 honapos volt hogy elkezdte ezt a kutyazast es abbol kezdett kuszni, most 9,5 hos de most sem maszik inkabb felall es felterdel,amiota ezt tudja nem is erdekli annyira a maszas.
Jarunk gyogytornara vele es ahogy gyakorol ugy mondta a gyogytornasz hogy a tartasa es nehany mozzanata maszas akar lenni de nem erdekli. Azt mondta lehet hogy elobb fog jarni mint maszni mert az egyenlore jobban erdekli.
Ne aggodj ha akarja csinalja de ha nem akkor lehet hogy kesobb fogja es kimarad.
Sogornomeknel a kuszas maradt ki teljesen.
2/8 anonim válasza:
Igen, lehet hogy kimarad a kúszás. Amikor a lányom négykézláb állt, kb rá egy hónapra kezdett el mászni.
3/8 anonim válasza:
Nekem mindegyik 5 hónaposan kutyázott ÉS kúszott, egy időben. Ketten 6 hónaposan mászásra váltottak, egy 8 hónaposan, egy 10 hónaposan (ő szívbeteg, ezért lassabb). Semmit nem jelent a kutyázás. 😊
4/8 anonim válasza:
Lehet kimarad a mászás.Nálunk kb 2-3 héttel azután kezdett mászni, hogy kutyázni kezdett, 6 hónaposan kereken.Utána 1 hétre rá már szépen ki is ült a mászásból.De szerintem ez is változó.
5/8 anonim válasza:
Nálunk is kutatásból lett kuszas 6 honaposan, most 7,5 honaposan kezdett csak maszni
6/8 anonim válasza:
Lehet kimarad a kúszást akartam írni.4 voltam:)
7/8 anonim válasza:
A fiam 2 hónapig kutyátott, mielőtt mászni kezdett volna. Csak állt négykézláb éa hintáztatta magát, azt hittem soha nem indul el. A lányom délelőtt négykézlábra állt, délután pedig már mászott. Teljesen változó, hogy mikor indulnak meg ebből a pózból. Mindketten kúsztak előtte.
8/8 anonim válasza:
A kisfiam 5,5 hónaposan kezdett kutyázni. Neki valahogy a visszaforgás után már ez a póz jött. Kereken 2 hónap múlva kezdett mászni. A kettő között viszont gurulva közlekedet, nála a kúszás kimaradt (hacsak az nem számít hogy kb 2 hétig körbe körbe kúszott a mászás előtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!