Mit tud általában egy 9,5 hónapos 10 kilós kislány?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 16:29
1/7 anonim válasza:
barátnőm kislánya 9 é fél hónaos, de "csak" :) kilenc kiló, ő egy hónapja mászik gyorsan, feláll, kapaszkodva lépeget, bababa-t és apa apát mond.
2/7 anonim válasza:
Az én lányom 9.5 hós és 9,95 kg. Feláll, kapaszkodás nélkül áll percekig, mászik, felmászik az ágyra, egyszóval mindent tud, "csak" a járáshoz hiányzik még 1-2 hét. Mondja hogy baba, dádá, de, nem, stb...
3/7 anonim válasza:
Ja, és 5 hónapos kora óta ül, 6 hónapos kora óta mászik (második válaszoló). 7 foga is van :) TÜNDÉR!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Fogunk nekünk is van 8, nagyon értelmes, de csak kicsit tud mászni és még nem állt fel. Ez baj?
2008. nov. 19. 19:05
6/7 anonim válasza:
Szia.
a lányom most töltötte a 10.hónapot.Ö 9 kg,mászik,já´rkál a bútorok mellet,mindenhol feláll,le´peget ha fogjuk a kezét.5 foga van.be nem áll a szája:)---baba,mama,gang,bamm,stb.....csuda egy kis csaj,mádom!!!
7/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem baj, ismerősöm lánya 10 hónapos és még nem ül, nem mászik, nem áll fel... Minden gyereknek megvan a saját fejlődési szintje. Vannak, akik "ügyesebbek" és vannak akik "lustábbak". Szerintem nincs okod aggódni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!