SOS A lányom alig eszik és nem is hízik! Hány kg általában egy 10 hónapos kislány?
Nekem kisfiam van,aki 10hónapos,és ö sem eszik mostanában vmi jól.
Ö is vékonyka,72cm és 7900gramm!
Mondjuk neki most jön a 7.foga és ez is rátesz egy lapáttal a nem evéssel,és ö is inkább joghurt és krémturót eszik,illetve tápszert és folyékony innivaló-ennivaló tejpépet.
Csak egy ici picit eszik a mi kajánkból,az sem kell neki igazán.
Ez a meleg is rátesz még szerintem nekik,biztos nincs akkora étvágyuk,én is szinte egész nap alig eszek vmit.
A lányaim 1 évesen voltak 7,2kg-osak.Semmi bajuk,ilyen vékony típus mindkettő-ikrek-,most 4,5 évesek,és talán már elérték a 15kg-ot.:)A dokink azt mondta,amíg jókedvűek,mozgékonyak,nem betegesek,addig ez nem gond.Ők pont ilyenek.:)
Most pedig ha belegondolsz,más se nagyon tud enni ebben a melegben.Éhen halni biztosan nem fog,amíg van előtte étel.Ne görcsölj az evésen,mert végeláthatatlan csatározások lesznek belőle.
Szia!
Azt nem tudom hány kg volt 10 hósan a lányom, de azt tudom,hogy ha jött a foga, akkor szó szerint semmit sem volt hajlandó enni. :( Sík ideg voltam.
Tápszer váltáson nem gondolkoztál még? Nekünk is volt hasonló problémánk ( fogta a hasát) , de kb. a negyedik fajtánál megoldódott. .)
Elsö vagyok.
Nálunk is volt olyan tápszer is,ami fogta a hasát,a Mildibé volt az,nemtudom ti milyen tápszert esztek.
Mi a Babylove 2es tápszert esszük,ez 1300ft körül van és 600grammos,mióta ezt esszük azóta nincs gond a kakilással.
Mi sem állunk tul jól anyagilag,igy én sem tudok neki nagyon drágát venni,mondjuk én azt vallom,h attól,h drága,még nem biztos,h jó is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!