6 honaposan tenyleg ilyen szinten kene lennie?
Vedono volt itt es olyanokat mondott h kezdjek el vele adok-kapok jatekot, kozos tapsikolast(en tapsolok es tapsoljon vissza nekem), itt van anya szeme hol a baba szeme jatek, itt a jatek hol a jatek(eldugom es eloveszem es akkor utanozza ezt o is, vagy pakoljak be egy dobozba jatekokat es pakoljuk ki egyutt, vonalvezeto jatek stb
Ezek szuper dolgok de az en babam ezektol meg olyan messze van ugy erzem.... egyelore forog es hason jatszok a dolgokkal. Kozos, ugymond tarsas jatekokat nem is nagyon tudok meg vele jatszani. Max mondokazni. Ez baj? Le van maradva? Mas babajaval mar lehet ilyeneket csinalni 6honaposan?
Nem azt mondta, hogy ezt kell csinálnia, hanem, hogy te kezd el vwlw
Nagy különbség.
7 hónaposan a lányom pacsit adott, tapsolt, de ahhoz, hogy ez menjen nem 2 nappal előtte kezdtem mutogtni
Az én gyerekem nagyon nincs előrébb, mint a kortársai összességében..
8 hónapos kislányom tegnap kezdte utánozni a tapsolást, és nagyon-nagyon ritkán int már pápát és ismétel szótagokat. Nekünk a védőnő meg pont azt mondta, hogy sokkal előrébb van a kortársainál, az ilyen idős babák nem szokták ezt még tudni. 🤷
Szerintem ilyesmivel nem kell foglalkozni. Játssz sokat a babáddal, foglalkozz vele, és ennyi a lényeg, ő majd fejlődik úgy, ahogy jól esik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!