Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honaposan tenyleg ilyen...

6 honaposan tenyleg ilyen szinten kene lennie?

Figyelt kérdés

Vedono volt itt es olyanokat mondott h kezdjek el vele adok-kapok jatekot, kozos tapsikolast(en tapsolok es tapsoljon vissza nekem), itt van anya szeme hol a baba szeme jatek, itt a jatek hol a jatek(eldugom es eloveszem es akkor utanozza ezt o is, vagy pakoljak be egy dobozba jatekokat es pakoljuk ki egyutt, vonalvezeto jatek stb

Ezek szuper dolgok de az en babam ezektol meg olyan messze van ugy erzem.... egyelore forog es hason jatszok a dolgokkal. Kozos, ugymond tarsas jatekokat nem is nagyon tudok meg vele jatszani. Max mondokazni. Ez baj? Le van maradva? Mas babajaval mar lehet ilyeneket csinalni 6honaposan?

2020. jan. 17. 06:53
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Nem azt mondta, hogy ezt kell csinálnia, hanem, hogy te kezd el vwlw

Nagy különbség.

7 hónaposan a lányom pacsit adott, tapsolt, de ahhoz, hogy ez menjen nem 2 nappal előtte kezdtem mutogtni

Az én gyerekem nagyon nincs előrébb, mint a kortársai összességében..

2020. jan. 17. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a védőnő véletlenül összecserélte a 6 hónapos státusz papirját a 10 honaposokéval, tapsolni biztos, hogy 10 hosan kell, a többi is túlzás egy fél évesnek.
2020. jan. 17. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem, ezek valóban inkább 10 hónapos korra utalnak, és félévesnek nem kell még ezeket tudnia. Ha ülni sem tud még, akkor hogyan tudna például ide-oda pakolni? Szerintem a védőnő inkább arra utalt, hogy foglalkozz velem
2020. jan. 17. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
35%
Ez se normális. Az én gyerekem 6 hónaposan fordult hátrol hasra. Közös játék fel sem merült. Figyelte a dolgokat, nyúlt értük. 10 hónaposan közösen már tudtunk olyanokat, amiket írsz.
2020. jan. 17. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

8 hónapos kislányom tegnap kezdte utánozni a tapsolást, és nagyon-nagyon ritkán int már pápát és ismétel szótagokat. Nekünk a védőnő meg pont azt mondta, hogy sokkal előrébb van a kortársainál, az ilyen idős babák nem szokták ezt még tudni. 🤷

Szerintem ilyesmivel nem kell foglalkozni. Játssz sokat a babáddal, foglalkozz vele, és ennyi a lényeg, ő majd fejlődik úgy, ahogy jól esik neki.

2020. jan. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!