Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Evés után sír a babám! Egész...

Evés után sír a babám! Egész nap! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 hetes a babám! Tápszeres! Milumil Prosyneo Ha tápszert kap, 3000 grammal született most 3900 gramm! Múlt héten kezdődtek a panaszai, de az utobbi 4 napban katasztrófa a helyzet. Evés után 10 perccel keservesen sir, megfeszíti magát, fejét hátracsapja és akár 2 - 3 óran át,mig bele nem fárad keservesen sír.

Aludni sem alszik napközben,éjszaka alszik,mert ugye napközben semmit nem alszik!

Széklete rendben, szelek mennek. Lábait nem kapkodja a hasahoz. Nem bukik!

Használtunk Infacolt,de nem hatott,váltottunk Espumisanra, Biogaiat is kap! Hasat is simizzük, lábait tornáztatjuk. De semmi pozítiv változás!

Járt már valaki igy mint mi?

Ez a második tápszer amit kipróbáltunk,ez elött Beba Optima 1 tápszert kapott!

Tápszert váltani milyen időközönként lehet?

Lehet 2 hetente?

Segítsetek,nagyon kétségbe vagyok esve!

Köszönöm szépen!

2020. jan. 16. 19:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én is igy gondolom,hogy a védőnő eléggé zizis! Amugy sem értem,most nem megszólni akarom a védőnőket,de hogy lehet ugy tanácsot osztogatni,akinek nincs is gyereke?

Sajnos 2 hónapja van ez a védőnő a városunkban,és bármit amit kérdeztem tőle,papírról nézte,és számológéppel számolta ki,hogy hány ml adhatok a babának,és ott számolta ki azt is,hogy mikor ehet 120 ml

Durva,igen,legszivesebben más védőnőhöz mennénk,de ez nem kivánságműsor

Igy tényleg a tapasztaltabb anyukáktól kérdezek, vagy itt a gyakorin teszek fel kérdést,vagy ha tápszer gond,vagy bármi egyéb azt persze a dokira bízom

Mecsek baby teát egyszer adtam neki,amikor 4napig nem tudott kakilni,segített is neki,azóta rendben van

Csak ugy vettem észre,hogy nagyon sok puki volt utána,és attól sem tudott nyugodni

Ma csendesebb napunk volt,a délelötti órákban adtam neki 120 ml,kevesebbet sírt

Szerencsére tudtam beszélni egy magán gyerekdokival is,elmondtam neki ugyanezt,és azt mondta az infacolt,espumisan ne adjam neki

többet,mert sava lesz tőle a babának

Szóval csökkentenem kell az espumisan adagot,és megnézni hogy reagál

Említette azt is,hogy sajnos egyre többször az anyukák ehhez nyúlnak,közbe meg nem is indokolt a használatuk,türelmetlenek vagyunk stb. Végülis igaza van

Egy 5hetes babának minimum napközben 4-5 órát kell aludnia

Nagyon rendes magándoki,és ritka,aki telefonon is tud pár mondatot mondani,és nem ráz le

Ha a panaszunk nem fog elmúlni,ha nem fog aludni a babánk,személyesen meg fogjuk keresni

Mindenképp fogok majd ide irni,hogy hogy alakulnak a dolgok,ha esetleg más anyuka is igy járna,mert olyan nincs hogy nem álmos a baba

Ezt komolyan kell venni,bizom benne minden rendben lesz velünk,és tényleg csak növekedési ugrásunk van

2020. jan. 17. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
En is ugy tudtam,h a refluxos baba sir eves utan,mert marja a sav. Biogaia nagyon jo,a mostani piacon levo legjobb tapszer a Beba supreme start HA. Ha esetleg felmerul a tapszer valtas,kerdezz erre ra.
2020. jan. 18. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a védőnővel ne foglalkozz, ötletszerűen adnak gyakran hibás vagy korszerűtlen tanácsokat.

Neked ő nem felettesed, én pl nem is beszéltem meg vele a problèmàkat.

2020. jan. 18. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:
d
2020. márc. 24. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!