Miért nyög egész nap a babám?
Most lesz 5 hónapos a kisfiam. Egész nap tülköl/nyög. Hasra fordul és nyög.
Mintha unatkozna. Minden játékát unja.
Ez vajon a mozgasfejlodestol van?
Akinek ilyen volt, mikor hagyta abba?
Lehetetlen egész nap szórakoztatni.
Nekem 1 honapos a babam...es nem fogom egesz nap szorakoztatni...délelőtt 2-3 orat el kell legyen egyedül,mig megcsin
alom a dolgomat. Ezert vettem járókat, ott biztonsagban van,es kozben beszelek hozza. Aki azt mondja hogy non stop vele kell foglalkoznod mert ezert vagy otthon, azt megneznem hogy egesz nap csak gyerekezik e.
Ő még nem kúszik. Szerintem csak szeretne.
Hogy indult a kuszas nektek, hogy nezett ki, milyen mozdulatokat csinált előtte?
Minek egy 5 honapost egesz nap szorakoztazni, meg ugy egyaltalan barmilyen gyereket? Valaki felhozta a kutyat, azt talan egesz nap szorakoztatod vagy mi?
5 hosan meg nem is unatkozik, a jatekait meg plane nem unja. Azert tunik ugy h nyuglodik mert ilyenek az ekkora gyerekek es kesz. Ha egesz nap "porgeted", ingerled, nem hagyod beken mert azt hiszed h nonstop "szorakoztatasra" van szuksege, tevedsz. Persze erre utolag, olyan 2 eves koraban fogsz rajonni. Hagyd beken kicsit, hadd fedezze fel a dolgokat, hadd probalgassa a hangjat.
Igen, erre értem, “dudál”.
Van játszószőnyege, habtapin van a nappaliban, teszek kore játékokat is.
Át szoktam más szobába is vinni a habtapit, hogy ne unja a környezetet sem.
Forgás már megy neki 3 hónapos kora óta nagyon jól. Esetleg ebből lehet arra következtetni, hogy a kuszas is előbb fog sikerülni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!