Ma a babysitter mellett ébredt a 8 hónapos babàm és nem sírt, sőt egész jól elvolt, ez normális?
Hetente 1x 2-3 órára jár hozzánk egy babysitter de általában úgyhogy én is otthon vagyok, max boltba vagy postára ugrok el. Mivel a nagyszülők mind az ország masik vegén laknak így ezt a megoldást választottuk, hogy legalább heti 1x tudjak tényleg tevekeny lenni. Viszont ma muszáj voltam fogorvoshoz menni, és a férjem dolgozni volt. Megbeszésztük hogy kivételesen egyedül kell hagynunk. Épp aludt mikor el kellett mennie a férjemnek (én akkor már nem voltam otthon) mikor 1,5 óra múlva végül hazaértem, tök jókedvű volt, mégcsak nem is nagyon kéreszkedett a kezembe :O
Ráadásul mondta a babysitter hogy eszébe jutott hogy talán ébredés után sírni fog ha nem talál bennünket, de kb nem is keresett. Ez normális? Vagy csak ő ilyen nyugis, elfogadó természet.
A babysitter egyébként 3 hós kora óta jár hozzánk heti 1x, úgyhogy azért valóban nem ismeretlen a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!