Hány szót mond általánosan 16 hónapos körüli babátok?
Úgy érzem keveset mond vagy csak én nem értem 🤷♀️
Eddig mondta már többször hogy anya, apa, cica, baba, kutya, add ide, nem, de, ne,te, mama, tata. Most egy ideje csak tata van, mindenki tata 🤣 pedig nincs is tatája 🤷♀️
Egyébként ügyes ha mondom neki a boltban hogy mondja szia akkor integet vagy ha neki mondja valaki hogy szia akkor is. Utánozza a macska hangot, hívja oda őket h ciccic. Ha valamit szeretne teljesen érthetően elmagyarázza ilyen hogy ha szomjas hozza a poharát és az üveg vizet, ha éhes valami féle ételre mutat. Ha mondom hogy nem szabad rámnéz,rázza az ujját hogy nem.
Ez szerintetek rendben van? De ha tudja azokat a szavakat akkor miert csak tata? Nem értem.
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!
Nem várom el hogy már beszéljen csak elgondolkodtam mert régen hallottam már tőle újat, most pedig minden tata ez aggasztott kicsit.
17 hónapos, apa, anya, nem, ezt, szia.
Itt tartunk.
Nincs 2 egyforma. A legnagyobbal 22 hónapos korában beszélgetni lehetett, a középsővel ez 3 éves korára jött el.
És ő se beszélt ennyi idősen, mint most a kicsi.
Igaz, Tsmt-re jártunk, meg most a kicsivel is, de azt mondták, a korának megfelelő minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!