Ha ilyen esetben hagyom, hogy végül álomba sírja magát, rossz anya vagyok?
Ha valóban kell neki a sötétség és nyugalom,akkor tedd be az ágyába,ülj mellé simogasd dúdolj,vagy csak csendben figyeld.
Az én lányom pl a kezemet fogva aludt el pici kora óta,ez nyugtatja meg a mai napig.
De kérlek ne hagyd egyedül..visszabukik a tejcsi félrenyeli stb!
Ami eszembe jutott még hogy ha tudod hogy nem éhes,de már órák óta a cicivel próbálkozol akkor "felejstd el"
Lehet a plusz tejcsi is fájdítja a hasát,pedig csak cumizni akarna,ezért mérges. Cumizik esetleg?
Ez durva..
A fiam olyan extrém hasfájós volt, hogy az első 10 hetet kb végig ordította. Eszembe sem volt magára hagyni. Max annyi időre ha már pisilnem kellett. Hogy bírod ezt megtenni? Számtalanszor sírtam vele együtt, mert iszonyú volt hogy semmilyen csepp nem segít, se masszázs, se semmi. És ő csak egyre jobban szenved... Biztos nem lettem volna képes ezt tenni, pedig igazán nem vagyok egy ősanya.
De szörnyű ilyet olvasni...
egy ilyen pici babát magára hagyni.. :(
Persze nem sír, mert kifárad és beletörődik, de köztudott, h a stresszhormon ugyanolyan magasan kimutatható a szervezetében, hiába elaludt, de nem nyugodott meg.
Nem szabad magára hagyni még egy egyedül életképtelen csecsemőt!!!
Ok nélkül soha nem sír!
4. Trimeszter... olvass utána
Amúgy nálunk is nagy hasfájások voltak, a biaggia csepp és az espumisan csepp segített.
És az idő.. a 3. hónap végére egyik napról a másikra elmúlt.
Már nem sok van Nektek sem.
Remélem hamar elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!