Szerintetek rossz anya vagyok ha az 1 eves babam mellett szakmat tanulok?
Anyukam fog addig vigyazni a kislanyomra,heti 2x fogok menni okj tanfolyamra.
Mar most lelkiismeretfurdalasom van,hogy itt hagyom (anyukammal nagyon el van ,o az egyetlen akire rabiznam barmikor,renget vannak egyutt mivel jelenleg itt lakunk még férjemmel ,amig keszul a panel lakasunk :) )
Neha meg a siras is elkap ha belegondolok :/
Kozben pedig varom ,mert az alomszakmam tanulom majd..
Vagy en vagyok tul nyavajgos?:/
Szerinted rossz anya leszek, ha nem hagyom félbe a másoddiplomám?
Egyedül fogom megoldani egyéni tanrenddel. Én úgy hiszem neki is jó lesz, ha az anyukája egy ügyes, okos, talpraesett nő, aki biztosítja az ő jövőjét.
Én jogsizom kettő mellett, utána pedig vezetői képzésre fogok jelentkezni, hogy ne ragadjak le egy szinten, mikor visszamegyek dolgozni. Akkor én is rossz anya lennék? Nem hiszem. Csupán munka és gyerekekért járás mellett aligha lesz majd időm.
Inkább praktikusnak mondanám a hozzáállásod. Bár igen... én a helyetekben kertes lakásba költöznék gyerekkel.
Panelba megyunk 1-2 evre, a kertes hazunk mar meg van :) de ez szerintem tok maganugy es nem is ez volt a kerdes lenyege,de inkabb nem mondok semmit,en nem sullyedek le :)
Koszonom szepen az ertelmes valaszokat,megnyugtattatok😊❤️❤️❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!