Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes eladni a babám kinőtt...

Érdemes eladni a babám kinőtt dolgait, ha csak 5-6 év múlva szeretnénk tesót?

Figyelt kérdés
A férjem azt mondja, hogy adjunk el mindent, ami már nem kell, mert ki tudja mi lesz a divat, minek tárolgassuk, ha lehet, hogy nem is fogjuk a következő babánál használni. Ráadásul, ha fiú lesz a ruhákat rá sem adhatjuk, mert szinte minden rózsaszín. Ma például azzal állított haza, hogy eladta a bébihordozót. Én viszont úgy gondolom, hogy ki tudja mit hoz a sors, lehet, hogy hamarabb jön, mint akarnánk és ha épp nem állunk úgy anyagilag, akkor nem kell aggódnunk, mert szinte mindene meglenne. Amúgy mindent újan vettünk. Ti hogy csináltátok/csinálnátok?
2008. nov. 19. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Én biztos, hogy a komolyabb értékű dolgokat megtartanám: babakocsi, bébihordó, gyerekágy, gyerekülés. A ruhákat csak akkor adnám pénzért ha nagyon rá lennék szorulva, inkább bevinném valami anyaotthonfélébe...

ÜDv.

2008. nov. 19. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnàm el!

És ha majd kislànyod lesz ujra?

Meg hàt 5-6 év mulva az àrak még feljebb kusznak,kitudja,addigra hogy fogtok àllni.

a baràtnöm 6 év utàn szült ujra,mindent megtartott,nagyon jol jàrt,semmire nem lett gondja.

Én is megtartok majd mindent,egy zsàkban elzàrva ,ahol nem zavar minket.

És ki tudja,lehet az 5 évet jövöre lecsökkented fél évre_)))))))))))

De most komolyan.

Szerintem nem érdemes tul adni rajta.

Ha késöbb mégis kisfiu születik,akkor a rozsaszin dolgokat még mindig eladhatod,hidd el késöbb is lesz rà vevö!

2008. nov. 19. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnák el semmit,hiszen ahogy te is írtad,ki tudja mit hoz a sors,ti 5-6 év múlva szeretnétek csak még egy babát,de lehet hogy az sokkal előbb fog jönni,Mi is a férjemmel meg szerettük volna várni,hogy a kisfiúnk oviba járjon,beilleszkedjen és akkor jöhet a második,de Istennek más terve volt velünk mert a kisfiam most 2 éves én meg 4 hónapos terhes vagyok és gumi mellett estem teherbe gyógyszert én nem szedhetek mert ellenáll a szervezetem,meg ahogy azt is írtad,ki tudja mi lesz 5-6 év múlva,nem lehet tudni,hogy hogyan fogtok állni anyagilag és szerintem az azért kicsit nyugtató,hogy azon nem kel aggódni,hogy mit,hogyan,mikor lesz megvéve a kicsinek hiszen nektek már ott lenne minden félretéve,és az sincsen kizárva,hogy ti fiút akartok és mégis lány lesz a 2.-is akkor meg vehetnétek mindent meg elölről,és az,hogy mi lesz majd akkor a divat nem mindegy a lényeg,hogy a kicsid ne fázzon és az akkori divatból is biztos 1-2 dolgot meg tudtok majd venni,és ha véletlenül fiatok lesz és nem lányotok akkor el tudjátok adni akkor is a ruhákat amikor már biztosak lesztek abban,hogy azokra már nem lesz szükségetek!
2008. nov. 19. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, mi majd mindent megtarottunk, ki is használtuk. A fiam 12 éves, és a cuccokat örökölték a hugom gyermekei és most született a második fiam Ő is azokban a ruhákban van. Ha vigyázol rájuk, márpedig mi bajuk lenne 1 éves koráig, akkor el lehet tenni, és jó lesz. Ahogy az első válaszoló írta a komolyabb dolgokat meg mindenképpen érdemes megtartani.
2008. nov. 19. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Tehát megint az asszonynak van igaza!:))Köszi a válaszokat, én is így gondoltam, megmondom a férjemnek, hogy mondja vissza a bébihordozót is.
2008. nov. 19. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én még csak terhes vagyok, 25,2 hetes, de en is megtartok mindent. jópár uniszex ruhacskank is van, a legzesfigyelo, mellszivo, babaagy stb meg jo lesz .. ruhat max eladni, de az ilyen nagyobb dolgokat semmikepp
2008. nov. 19. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok, 5 hónapos kislány anyukája. Visszanéztem a gyerekkori képeimet, és olyan szupi ruháim voltak, hogy még most is ráadnám a lányomra, ha anyu megőrizte volna nekünk. Kb. 70 %, hogy nem lesz tesó, de semmit nem adunk el, (ki tudja?!) a pici body-kat is, amit már kinőttünk, kimosva pakoltam el. Lehet minden évben előveszem őket nosztalgiaképp, hogy gyönyörködhessek a mini rucikban, amik egykoron az én kis minim testét borították. Hordozó, mózes, babakocsi pedig majd elfér a garázsba, vagy a padláson.
2008. nov. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!