Normális az hogy egy 16 hónapos gyereknek még csak 4 foga van?
Figyelt kérdés
Kezdek aggódni.2010. júl. 21. 13:05
2/7 anonim válasza:
Aggódni nem hiszem, hogy kell.
Nekünk 8 hónaposan már 8 volt /én meg ezt sokallom :)
3/7 anonim válasza:
Normális!
Én fiamnak is annyi volt 16 hónaposan.
Most 21 hónapos és most is még csak 9 foga van.
4/7 anonim válasza:
Szoptatsz még? Kisfiamnak 14 hónaposan csak 5 foga van. Én is kérdeztem a védőnőtől, hogy nem baj-e ha már hónapok óta nem bújt ki újabb fogacska, de ő azt mondta, hogy majd ha a szoptatást abbahagyom akkor fognak rohamosan megindulni a fogai, várhatóan havonta több is előbújik egyszerre.
5/7 anonim válasza:
Az én fiamnak 13 hónaposan 2 foga van. Már én is aggódtam, de megnyugtatott a gyarakorvos, hogy ez normális.
6/7 anonim válasza:
Az én 19 hónapos lányomnak 6 van, plusz már vagy5-6-nak irinyó-pirinyó látszik ki, de ez is már vagy 2-3 hónapja, szóval nem tudom mikor óhajtanak jobban kibújni, pedig folyton rágcsál is
7/7 A kérdező kommentje:
13:54-nek. Már nem szoptatok.
2010. júl. 22. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!