Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan és mivel takarítsak?

Hogyan és mivel takarítsak?

Figyelt kérdés
Van egy macskám és egy kutyám meg egy 10 hónapos gyermekem:) Parkettás lakásban lakunk, és mivel a gyermkem egész nap négykézláb mászkál összeszedi az összes szöszt meg möszt meg szőröket, de nem tudok takarítani minden nap... Mit csináljak????
2010. júl. 21. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok. És sajnos minden nap felporszívózok reggel, kb. 15 perc majd feltörlöm a padlót domestosos (klóros) vízzel.

Az állatorvos szerint a 24 óránkénti takarítással a kutyákat kínzó paraziták sem tudnak megtelepedni, bár Advantixet is használunk, és a gyerek is mászkálhat nyugodtan, bár ő inkább egy általunk készített, hatalmas földre helyezett járókában játszik.

2010. júl. 21. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

kénytelen leszel pedig takarítani! nálunk 2 kutya van és minden este vagy reggel porszívózás, domestosos felmosás, szükség esetén többször is pl sáros, esős időben. pedig nem kicsi a ház. emelett rendszeres fürdetés, féreghajtás, bolhairtó csepp, mármint a kutyáknak:)

én azzal nyugtatom magam, hogy a játszón a homokozóban is összeszedhet bármit, az azért nem túl steril.

2010. júl. 21. 13:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem, nem takarítok, csak egyszerűen nem tudom megoldani h mindennap takarítsak... a kutyám term tisztán van tartva meg minden kötelező és nem kötelező dolgot oltást cseppet férghajtót fürdetést stb. megadok neki is meg a macskának is:)! szóval én nem a fertőzéstől félek hanem egyszerűen zavar h nem tudom eltüntetni ezt a sok szöszmötöt... és a gyermekemmel kb félóránként kezet kell mosnunk, járókába meg nem akarom tenni... nehéz helyzet ez:)

Vártam olyaqn kommenteket is h akkor minek nekem állat, de hál'égnek ilyen nem jött:D

Köszi a válaszokat megnyugtat h vannak ezzel a "problémával" mások is:)!!!

2010. júl. 21. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!