Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hós babának adnátok főzelék...

10 hós babának adnátok főzelék ötleteket?

Figyelt kérdés
Elég sok mindent eszik már:krumpli, répa, cékla, brokkoli, karfiol, főzőtök, sütőtök, zöldborsó, rizs.Nem mindig szeret minden kombinációt.Még mindig pépesítek, mert nem igazán akar darabosat elfogadni, csak köles golyót, kenyeret.Próbálnom kellene már mindenképpen?Várok ötleteket főzelékre és esetleg linket, hogy honnan tudnék még több receptet megnézni.A Nagy babaszakácskönyvet már letöltöttem.
2008. nov. 19. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nézd meg a babakonyha.hu-t.Én onnan szoktam ötleteket meriteni.Hónapra lebontva vannak a receptek. remélem tudtam segíteni.
2008. nov. 19. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de én ott csak öt receptet látok, mire kell kattintanom?
2008. nov. 19. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A babaszoba.hu-n belül a babakonyha,ott fel van sorolva tipusonként és életkoronként a kaják föziből van 105 féle.Arra rákattintasz,több oldalnyit találsz.
2008. nov. 19. 13:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem tudtam hogy ott kell keresni.
2008. nov. 19. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Annyira jó ez az oldal hogy mégegyszer köszi-köszi!Sokat segítettél ezzel!
2008. nov. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!