Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lábmosás fürdetésnèl?

Lábmosás fürdetésnèl?

Figyelt kérdés

Bocs, lehet nagyon béna kérdés. Már ülve fürdetett csecsemő lábát (talpak, ujjközök) hogy mossátok meg a tusfürdőjével?

Lànyom kb 1 éves és eddig jobb ötlet híján úgy csináltam, hogy miután végeztünk, a mosdókagylóra ültettem (elég szèles) törülközőre a fenekével, és a csap alatt megmostam a lábait.

De biztos van èpeszűbb megoldás.

Ugyanitt bónuszkérdések:

- Puncit, popsit hogy mossátok?

- Hajszárítást hogy végzitek?

2020. jan. 2. 21:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
7 A nagykád nálunk egy nagy sarokkád, oda nem tudom engedni. Muszáj betenni viszont a kiskádat mert játek közben különben úszna a fürdőszoba.
2020. jan. 2. 22:16
 12/30 anonim ***** válasza:
89%

Nem is értem a kérdést. Ül a kiskádjában, ami a nagykádba van betéve, megkérem emelje ki a lábát a vízből, szappanozom, vízben lemosom. Másik láb.

Punci, popó: mondom neki "popómosás", megkapaszkodik a kiskád két szélében és kicsit felemelkedik, pucsít és megmosom.

Hajszárítás: hajmosás után egy tiszta textilpelussal átdörzsölöm, kifésülöm, összekötöm, amíg fürdik. Szárazra törlöm a testét, pelus, rövid body fel és a mosógépen ülve (Mi azon töröljük, öltöztetjük) megszárítom hajszárítóval a haját, pár perc. Utána rugdalózó és mehet aludni. Nem bonyolult egyik sem....

2020. jan. 2. 22:16
 13/30 A kérdező kommentje:

De nem érti, hogy emelje meg a lábát, és nem is ér ki, kb félspárgába kellene emelni, akkor meg elcsúszik.

Valamit tuti bénán csinálok, de az a szitu amit leírok.

2020. jan. 2. 22:18
 14/30 A kérdező kommentje:
És mint mondtam, nem tud megkapaszkodni és megemelni a popsit, egyrészt mert nem áll, másrészt ezt még nem érti.
2020. jan. 2. 22:19
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
😩😩😩😩 édes istenem....
2020. jan. 2. 22:22
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Akkor engedj kevesebb vizet a kádba és akkor ki tudod emelni úgy, hogy ne vágódjon hátra a baba.

De egyébként bőven elég, ha ázik neki a lába amíg fürdeted. Nem nyár van, hogy annyira beizzadjon, hogy súrolni keljen.

A popsit úgy mostam, amíg nem állt a babám, hogy a bal alkaromra hasaltattam és a jobb kezemmel megmostam neki szivaccsal. Vagy ha ketten fürdettük, akkor a férjem felemelte.

2020. jan. 2. 22:23
 17/30 A kérdező kommentje:
Mi az hogy "édes istenem"? Akkor ne válaszolj bakker. Leírtam, mi nehéz. Akárhogy gondolom végig, nehéz.
2020. jan. 2. 22:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
2 éves kislányunk, se állni, se ülni nem tud, nem érti, hogy emelje fel a lábát, de ha értené se tudná, mert túl feszesek a végtagjai, mégis meg tudjuk mosni. Bent "ül", vagyis tartom bal kézzel a hóna alatt és jobb kézzel megmosom neki a víz alatt a lábát. A vízben eleve van habfürdő, miért kellene pluszban szappan is?
2020. jan. 2. 22:25
 19/30 A kérdező kommentje:

16. Igen, én is a csapos dolog előtt úgy mostam, hogy benyúltam a kezemmel a víz alá és lesikáltam. De vmelyik nap büdösnek éreztem a lábát (pontosabban nem volt olyan babaszaga mint a többi részének), ezért próbáltam ki a csapot.

Ha kevesebb vizet engedek, akkor nem szórakozik olyan jól, de majd megpróbálom úgy, hogy engedek tíz centit, beteszem, megmosom a làbát, aztán hozzáengedem a többit.

2020. jan. 2. 22:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem mostam meg a lábát. Kiázott a fürdetőszeres vízben és kész.

Fürdetőkarikát nézd meg. Szerintem nektek hasznos lenne. Én nagyon szerettem.

2020. jan. 2. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!