Lábmosás fürdetésnèl?
Bocs, lehet nagyon béna kérdés. Már ülve fürdetett csecsemő lábát (talpak, ujjközök) hogy mossátok meg a tusfürdőjével?
Lànyom kb 1 éves és eddig jobb ötlet híján úgy csináltam, hogy miután végeztünk, a mosdókagylóra ültettem (elég szèles) törülközőre a fenekével, és a csap alatt megmostam a lábait.
De biztos van èpeszűbb megoldás.
Ugyanitt bónuszkérdések:
- Puncit, popsit hogy mossátok?
- Hajszárítást hogy végzitek?
Nem is értem a kérdést. Ül a kiskádjában, ami a nagykádba van betéve, megkérem emelje ki a lábát a vízből, szappanozom, vízben lemosom. Másik láb.
Punci, popó: mondom neki "popómosás", megkapaszkodik a kiskád két szélében és kicsit felemelkedik, pucsít és megmosom.
Hajszárítás: hajmosás után egy tiszta textilpelussal átdörzsölöm, kifésülöm, összekötöm, amíg fürdik. Szárazra törlöm a testét, pelus, rövid body fel és a mosógépen ülve (Mi azon töröljük, öltöztetjük) megszárítom hajszárítóval a haját, pár perc. Utána rugdalózó és mehet aludni. Nem bonyolult egyik sem....
De nem érti, hogy emelje meg a lábát, és nem is ér ki, kb félspárgába kellene emelni, akkor meg elcsúszik.
Valamit tuti bénán csinálok, de az a szitu amit leírok.
Akkor engedj kevesebb vizet a kádba és akkor ki tudod emelni úgy, hogy ne vágódjon hátra a baba.
De egyébként bőven elég, ha ázik neki a lába amíg fürdeted. Nem nyár van, hogy annyira beizzadjon, hogy súrolni keljen.
A popsit úgy mostam, amíg nem állt a babám, hogy a bal alkaromra hasaltattam és a jobb kezemmel megmostam neki szivaccsal. Vagy ha ketten fürdettük, akkor a férjem felemelte.
16. Igen, én is a csapos dolog előtt úgy mostam, hogy benyúltam a kezemmel a víz alá és lesikáltam. De vmelyik nap büdösnek éreztem a lábát (pontosabban nem volt olyan babaszaga mint a többi részének), ezért próbáltam ki a csapot.
Ha kevesebb vizet engedek, akkor nem szórakozik olyan jól, de majd megpróbálom úgy, hogy engedek tíz centit, beteszem, megmosom a làbát, aztán hozzáengedem a többit.
Sehogy nem mostam meg a lábát. Kiázott a fürdetőszeres vízben és kész.
Fürdetőkarikát nézd meg. Szerintem nektek hasznos lenne. Én nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!