Tapasztalt anyukáktól szeretnék segítséget kérni, aki használtak a kiskádhoz állványt. Nagy segítségnek tűnik a fürdetésnél, hogy ne kelljen hajolgatni, de vajon elég stabilak is ezek a kádak?
Sztem tök felesleges, hiszen a vízzel teli kádat nehezebb emelgetni, mint lehajolni...
Nekünk kádra tehető sín volt, a kiskád alján pedig leeresztő, így annyira nem kellett lehajolni fürdetéskor, ill. Emelgetni sem.
De ha ez nem megoldható, akkor sem kéne állvány.
Családból kaptunk kölcsön, teljesen stabil volt.
Nehéz a vízzel teli kád? Császárosan simán emelgettem, egy újszülöttnek nem kell bele sok víz.
Igen, nálunk csak zuhanyzo van, az állvány mellette, ratesszuk a kadat, es a zuhanyrozsaval feltoltjuk (elér odáig). Utana a ferjem kionti a zuhanyzoba.
15 hetes a babank
Nyilván nem egyedül fogod fürdetni őt, nem is ismerek senkit, akinél nem az apával együtt megy a fürdetés. Abban még azok is részt vesznek, akik egyébként egy szalmaszálat nem tesznek keresztbe otthon.:) Szóval ezen ne aggódj!
Szerintem az állvány jó. Mi akkoriban még a mosógép tetején fürdettünk kiskádban, nyilván nem én vittem a vizet, de jó, ha magasan van a kád, nem kell hajolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!