Milyen lábbelit vegyek, amit még ősszel is hordhat?
Figyelt kérdés
Lányom váratlanul elindult ma.Holnap gyorsan vegyek neki cipőt?Milyet javasoltok ebben a melegben? Hamarosan újat kell neki vennem,ha vége a nyárnak vagy van köztes megoldás?2010. júl. 20. 21:05
1/10 anonim válasza:
nem kell rohanni. ...
ha még csak most indult el egy ideig nem kell hogy kinnt is menjetek kézenfogva - ha mégis igy van vegyél neki egy olcsóbb de uniszex szinüt főleg ha szeretnétek még babát...
őszre pedig elsőnek tépőzáras félcipőt vegyetek de még ráértek vele nincs még akció
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem sétálok vele kézenfogva,de sokat vagyunk az udvaron,utcán és megy magától,mivel a mászástól fáj a térde.Szóval nyáron még ne adjak rá cipőt,elég ősszel venni?
2010. júl. 20. 21:13
3/10 anonim válasza:
Lányom még nem indult el, a bútorok mellett lépeget kapaszkodva. Nekem a gyógytornászom és dokinőm is mondta pár nappal ezelőtt, hogy érdemes lenne már cipőt venni neki, olyat ami tartja a bokáját persze. Tegnap voltam a deichmannba, voltak leárazások gyerekcipőknél, én elefantet vettem (csak az volt 19es méretben), igaz az sajna rendes árban volt. De láttam 3e Ftért is gyerekcipőket. Ja és szandált vettem.
4/10 A kérdező kommentje:
Picikémnek csak 18-as a lába.Mennyiért vetted az elefentent?köszi.
2010. júl. 20. 21:26
5/10 anonim válasza:
8990 Ft volt. Hát 18ast asszem nem láttam, de azért körbenézhetsz. Amit ajánlottak még nekem a szieszta márka (ha jól irom le a nevét). Dokinőm azt mondta, hogy otthon lehet cipő nélkül, de ha már például az utcán akarom sétáltatni, akkor mindenképp kell a cipő (mondjuk érthető:).
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Hát ha nem kapok 18-ast,akkor meg kell várnom,míg megnő a lába.
2010. júl. 20. 21:40
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó,köszi.Képzeld,a védőnő meg azt mondja,hogy várjam meg,míg egy éves lesz a babám,akkor ráérek cipőt venni.De az még másfél hónap,most mit tegyek?
2010. júl. 20. 21:55
9/10 anonim válasza:
Ucsó vok. Hát nemtom, én vennék a helyedben cipőt, főleg ha az utcán, vagy a játszótéren totyogna már a babád.
10/10 A kérdező kommentje:
Sokat vagyunk az utcán,így nem csak a lakásban totyog.Már ki is néztem egyet,a linkedből.köszönöm.
2010. júl. 20. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!