Ciki már a cumisüveg?
15 hónapos a gyerekem. Még cumisüvegből fogyasztja napközben a folyadékot, teát vagy vizet. Ha viszem valahova, kicsit kezdem cikisnek érezni. Sokszor már a 0,25l-es Jana Baba kis üveget teszem tele neki "házon kívülre".
Most vettem 3 féle itató poharat, de egyikből sem akar inni, csak nyalogatja vagy lökdösi el.
A pohárból ivás még nem annyira eredményes, hogy tisztességes mennyiséget meg tudjon inni belőle ilyen nagy melegben.
Mit próbáljak ki?
én cumis üvegre nem emlékszem, csak a sima cumira ált isk előtt szoktam le róla :-DDD
normális felnőtt lett belőlem
15 hónaposan szerintem egyáltalán nem baj,hogy cumisüvegből iszik még... :)
Az én lányom 2,5 éves,és a reggeli,illetve az esti kakaóját a mai napig abból hajlandó csak meginni.Inkább nem issza meg ha másba rakom,pedig amúgy minden mást meg szokott inni pohárból is.
Szerintem amúgy próbálkozhatnál valamilyen sportkupakos flakonnal aztán lassacskán a szívószállal is,hátha az tettszene neki.
21:04-kor válaszoló Édesanyának:
Nagyon köszönöm, hogy fáradtál és válaszoltál a kérdésemre. De azt hiszem, ezt kihagyhattad volna inkább, ha kedvesebb hangnemben nem tudsz beszélgetni.
28 éves bőven elmúltam, közel sem vagyok csitri és valóban én szoktattam rá.
Kérlek, bocsáss meg, amiért kérdezni mertem és cumisüveget merek adni a gyerekem kezébe...
21.04-es mmiért kell lecsitrizni a másikat? Megjött e mensesed?:D
Egyébként nem ciki a cumisüveg: a felnőttek is üvegből isznak az utcán, jól nézne ki, ha mindenki töltögetné a kóláját a kis poharába:D LOL Nem viszünk magunkkal poharat: otthon ha tud, igyon pohárból. Tommee Tippee-ből nem nagyon iszik a mi 13 hós babánk... cumisüvegből csak... én is volt, hogy cikinek éreztem...DE NEM AZ
Vannak még itt idióták sajnos. Sőt, egyre többen, ne hallgass az ilyenekre...
Szerintem egyáltalán nem ciki a cumisüveg. Ismerősöm kisfia másfél éves, unokahúgomé két éves és mindketten cumisüvegből isznak még mindig. Néha néha ebből a sportkupak vagy minek nevezik, amit Te is írtál, a Jana víz, kisebb kiszerelése. Lányom 11 hónapos, és örülök, hogy még egyáltalán hajlandó megenni a tápszert cumisüvegből, mindent pohárból akar, ráadásul üvegből, nem ám műanyagpohárból. Már egy ideje csőröspohárból iszik, de egyáltalán nem tartanám cikinek, ha 4 hónap elteltével még mindig cumisüvegből inna. Szóval, szerintem nem ciki!!
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!