Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Történt már olyan veletek,...

Történt már olyan veletek, hogy elaludt a gyerek a karotokban és csak folytak a könnyeitek?

Figyelt kérdés

Tényleg alábecsülik sokan az anyaságot!Semmihez sem fogható,gyönyörü érzés!!

Mindenkinek sok boldogságot kívánok!

2010. júl. 20. 20:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Én az elején nagyon sokszor csak úgy ránéztem, és sírtam... aztán most a minap meg azért, mert mosolyogva megfogta két kis kezével az arcomat, és a nyitott, nyálas száját odanyomta az arcomra, így kaptam tőle egy puszit. Ebben annyira benne volt minden szeretete, hogy nem bírtam bőgés nélkül. :)
2010. júl. 23. 11:55
 22/24 anonim ***** válasza:

Húúú...lányok!ez valami leírhatatlan!Annyiszor megríkatott a lányom majd 7 hó alatt!Azt sosem felejtem el mikor cicizett és játszott a számmal.Elkezdtem beszélni ő meg hangosan rötyögött,de még a szájában volt a cici.Olyan is volt,hogy sírt,éhes volt és cicire raktam,akkor ő még vagy 2 percig panaszkodott evés közben.Ami összeszorította a szívemet,az az volt,mikor beteg voltam és az orvos azt mondta,hogy nem cicizhet,hanem tápszert kell neki adnom.zokogtam.Addig nem is jutott el idáig,hogy a cici mit jelenthet a lányomnak!És már előre rosszul érzem magam,hogy tudom le kell egyszer választanom őt a ciciről!Amiért szintén potyogott a könnyem,mikor két kezével megfogta az arcomat és jó nyálas szájával beleharapott az orromba!Nem a fájdalom,hanem az érzés ami magával ragadott engem.Kirázott a hideg. De sírtam már azért is,mert megtépte a hajam,gyomron rúgott vagy csipkedte a cicit,visszanyomta a helyére...:)))de ez így visszagondolva semmi!

További örömöket a babákhoz!

2010. júl. 23. 15:13
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos sírnék ha hónapokig nem hagyna aludni egy idegen kakagép...
2010. júl. 23. 15:58
 24/24 anonim ***** válasza:

diófa,inkább azért sírj,h ennyi eszed van...

Nyugi,ilyen felfogással nem fenyeget e veszély,h átéld azokat,amiket a többiek leírtak.Remélem.....

2010. júl. 24. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!