15 honapos fiam miért nem alszik éjszaka?
Figyelt kérdés
Eddig ataludta az éjszakákat vagy 1x kelt, most szinte egész ejjel fent van, sír. Nappal semmi baj, nevet, játszik.2019. dec. 28. 05:20
1/5 anonim válasza:
A gyerekek változnak.
Mozgásfejlődés? Ha esetleg nem járna még. Szeparáció.
Fogzás? Front? Túl sok inger, nincs lefáradva. Idegrendszeri érés. Hideg van meleg van. Stb stb stb.
A gyerekek változnak..
2/5 A kérdező kommentje:
Az jo :D xD
2019. dec. 28. 08:03
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt egy darabig,mondjuk nem minden nap és nem egész éjjel. Azért sírt mert erőltettem hogy aludjon (Nem engedtem ki a szobából,nem kapcsoltam villanyt) így inkább hagytam hagy játszon,villanyt kapcsoltam,mert nem akartam hogy sírjon. Volt hogy 3 órát is fent volt így éjjel. Viszont reggel nem hagytam sokáig aludni max 9 ig mert akkor megint csúszott volna minden.Szóval voltak ilyen napok.Szerencsére csak pár hónapig tartott.kitartas
4/5 anonim válasza:
Az én 11 hónapos fiam se aludja át az éjszakákat sajnos. De màr annak is örülök, ha nem kétpercenként kel, hanem 3-4x/éjszaka. Nálunk most fogzás van, meg lehet szeparációs szorongás is közre játszik. Kb. 2-3 hónapos koráig átaludta az esteket.
5/5 A kérdező kommentje:
Alszik csak ébred. Fel órája raktuk le de mar másodszor kelt.
2019. dec. 28. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!